Oblikovanje 10kW Inverter za gorivne celice

hi vse, sem zelo zainteresirana z vsemi zasnovo pretvornikov. Kakšen program sem lahko odprl za te razširitve ... rar. Imam prenesli vse prilogo v tukaj, ampak ne more odpreti datoteke s podaljškom ..... (. Rar). Bi lahko prosim, pomagaj mi, da odprejo. hvala joe

Ko sem desni klik na datoteko RAR nato Windows XP sprašuje, kje jo ekstrakt. Obstaja program, imenovan "Win-RAR", ki bi lahko bila enaka. Obstaja še en program, imenovan "Zip-7" ali kaj podobnega. Poglej v Google za Extract Program RAR in boste videli veliko programov.

Moje vprašanje je, kako so RF pretvornik iz nekaj uVolts do 3V za manjše moči, radio, na primer:: DI šala ali maby je zaidejo ??????

hi. mr cool. Ali ste se uporablja z source inverter topologija?. zadeva:. D

Žal sem samo slišal za source inverter az in vedo skoraj nič o tem. Mr.Cool [size = 2] [color = # 999999] Dodano po 1 minuti: [/color] [/size] zlatkoMM, opazite diode so fempto amperov ocenjeno? tudi, vaš kondenzator je pF. ne veliko energije ali trenutno tukaj. v najboljšem primeru lahko Curiti zaračuna majhen baterije uro, čeprav bi trajalo nekaj dni. ampak mi je všeč linija razmišljanja, da na to! Mr.Cool

ta inverter gotovo ne za igro za 10 KW. To inverter lahko moč up majhni vasi na nekem kraju z elektriko težko doseči

hi bi vsi samo gledaš na Transitors potrebujete veliko od njih boljša uporaba MJ11028G kot 300Watts vsak ima tudi kdo kdaj kdaj physicaly poskusil Transformer, kot je pojasnjeno v Diagram, če imajo ti bi opazil, da z 12 voltov batt na tem Transformer je bilo, da je prvi objavil Primary 12 12 220 srednjih, ki bi jih vedeli, da bi dobili 120 ali morda 140volts če uporabljate 12 voltna baterija in nimajo nobenega koraka, preden bo Transformer boste potrebovali 6 +6 volt ali 12volt Center izkoristiti in 300volts

Pozdravljeni Zanima me za oživitev 12 V do 220 V AC čisti sinusni signal vezja diagram inverter in tudi postavitev PCB. plz me poslali, da se v kratkem. hvala

lahko poskusite to! [Url = http://images.elektroda.net/13_1276516508.gif]
13_1276516508_thumb.gif
[/url]

amjadalia56, hvala za delitev link. da shematski je značilno za tisto, kar lahko najdete eaily na net. preproste zasnove, preprosta arhitektura z uporabo tranzistorjev. eden od teh dneh bomo dobili skupaj in oblikovanje PROPER inverter za javno porabo in dal vse te zahteve v posteljo. Mr.Cool

To je polno shematični preprostih 250W (morda manj?) Kvadratni-wave inverter. Večina elektronskih izdelkov ne delujejo pravilno, ko krmijo kvadrat-val, ker so odvisni od višjo napetost vrh iz sine-wave. Kvadrat-val deluje v redu hranjenje grelec ali žareče žarnice.

Ne razumem, zakaj inverter kvadratni val .. To je kot 0 dodaten napor, da bi sinusne. Če ste kar 1.000.000 pretvorniki, ok morda greste poceni in plačati 2 $ manj na krovu za kvadratni val, in varčevanje, ki malo denarja naredi velika razlika.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">----- ----- Post doda na 03:26 ---------- Previous post je bil ob 03:22 ----------</span></span>
Darlington tranzistorjev? resno? imeti integriran čip, ki lahko neposredno voziti 600A IGBT, kot so tisti čipi, ki jih IXYS. ali za manjše moči najboljši voznik čip je TD350. opravljate svoje self korist in se pridružite sodobnega časa .. No, tisto, kar sem se sklicuje, je 5 + let že, ampak povej mi, če boste našli boljši čip vrata pogona. oh, in boste morali izolacijo, če boš push prave moči. izolacijo med malimi in velikimi vrata pogona. Rekel sem moj mir:) Mr.Cool

Mislim, da je to tudi dobra approch [url = http://images.elektroda.net/57_1287309528.png]
57_1287309528_thumb.png
[/url]

Ali lahko uporabim to vezje za 10KW (48V svinčene baterije, ki temelji) inverter?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back