o vozniških vezja laserskega

H

higildedzest

Guest
Želim design moč tokokroga za laser, ki oddaja svetlobo 650nm vztrajno in does't potrebe dela na AC DC.who lahko daj mi nekaj nasvetov ali vezja diagram.thank you very much! [/ url] [/ quote]

Kot enostavna:
http://hmin.tripod.com/als/fsmyth/pages/drivers1.html # RMD14

Obstajajo tudi bolj vpleteni vozniki na isti strani.

hvala lepa.Dodano po 5 minut:ampak ne morem odpreti link.can mi nekatere tip?hvala.

hi, buddy.i sem čakala vaš Replay za nekaj dni,
vas prosimo,
da mi je answer.thank spet.

Če boste imeli težave pri odpiranju povezave, si lahko naložite stran tukaj.
Oprosti, ampak, kar potrebujete za prijavo v to prilogo, da si ogledate

hvala lepa.
s spoštovanjem!Doda po 21 minut:in zdaj imam drugo vprašanje, kjer si dobil ta material? Lahko mi dala link? Želim iskanje smoething useful.thank tabo.

Hai prijatelj, lahko dobite vse sestavine iz katerega koli elektronskega sestavnega prodajalci ali za on-line nakupe poskusite Digi-tipko.Na drugi strani pa mi povej, če si in mi daj svoj seznam.Plačaj mi stroškov za sestavne dele in poštni stroški.Lahko jo pošljete s tabo.

Jaz sem zelo žal, da sem vam dal napačne information.actually Želim ti mi povej, če si dobil pdf, ki ste mi zadnji time.can mi dala spletna povezava?Želim izvedeti nekaj podrobnosti o vozniških vezje z laserjem myself.thank vas!
mimogrede, sem prišel iz Changchun Kitajske.

Hai prijatelj
To je ista povezava, ki jo fsmyth, na forumu.Jaz se je zgodilo, da ga odprete in poslali vam PDF.Vse poti sem imela prošnjo za vas.Imam NIGHTSUN SD090 laserske kažejo opreme, katere poreklo je Kitajska.Njegova formware čip 89C52 je zgorela in mi dont zaslužiti rezervnih čip za to.Lahko pričakujem pomoč v zvezi s tem od vas?
Kako ste
Pranam

Zdravo, hvala še enkrat in jaz tudi ne more odpreti te website.about vašo zahtevo bom naredil moj najboljši, da bi vam pomagal.Dodano po 30 minutah:Zdaj sem vam nekatere kontaktne mothod:
Tel :020-62675333
62675366 87407825 62675399Ext: Prodaja-8034-8005 Projekt E-trgovina-8003
Pritožbe :020-87408459
13302292266Fax :020-87407453
62675311E-mail: Kitajska (at) nightsun.com.cn Prodaja (at) nightsun.com.cn
Naslov: Nightsun Industral Park GuangLong Road, ZhongLuoTan Town, BaiYun prostoru, Guangzhou, China
in si lahko dotaknejo z enim od teh information.if imate tudi težave s tem, mi lahko pustite sporočilo o tem.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back