o offset preklic v primerjavo

I

icfb

Guest
kako izvajati offset cancellling v primerjalnih ali AMP? Vsakdo ima nekaj dobrih vezij? hvala!

8) lahko trim nadomestiti z potenciometrom od ofset pin. op amp, ki se uporabljajo u

Hi, glej to app note maksime: h ** p: / / www.maxim-ic.com/appnotes.cfm/appnote_number/803 * t =

lahko sklicuje na načelo Razavi o konverzijo podatkov. obstaja nekaj o offset odpovedi.

hi sunking, kako uporabljati sesekljan metodo? Prosim, povejte mi. hvala [quote = sunking] Lahko uporabite sesekljan metodo za preklic offset [/quote]

hi piao, lahko ponudite me file? hvala [quote = piao], si lahko sklicuje na načelo Razavi o konverzijo podatkov. obstaja nekaj o offset odpovedi. [/quote]

[Quote = piao], si lahko sklicuje na načelo Razavi o konverzijo podatkov. obstaja nekaj o offset odpovedi. [/quote] lahko najdem to knjigo na tej strani? hvala:)

Lahko design vezje za povečanje ali zmanjšanje izhodni tok v izhodni stopnji korak za korakom do primerjalnega je offset odpovedan. Potem krog zažgal nekaj obrezovanje celic bitov za snemanje rezultat.

hi, imam vem dobro mrežo, da je "h ** p: / / www.edacafe.com", potem lahko iščete chopper, bo doktorske naloge vam veliko znanja o tem. Ali pa bo IEEE pomagati. Zanima pa me tudi s helikopterjem. ^ ^ $

lahko travnato gričevje te knjige, ki jih Razavi na odseku EBOOK v tem EDAboard.

uporabljati helikopter amp ali si ogledate stran 464 od CMOS Analog Circuit Design by PEAllen in Holberg.

sekanje in SC so zelo široko uporabljenih metod v offset odpovedi, in obe dveh metod so dinamični. Ali obstaja kakšna druga metoda v offset odpoved? Zdaj jaz sem poskušal offset odpovedi način brez kondenzator. Poskušal sem več načinov, vendar je bilo zelo nestabilno.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back