nujno!

N

nataliezhang

Guest
halo, vsakdo,

lahko kdorkoli pomoč mi o antene meritve?

1, kako povezati dipol z Visokoregalni?

2, je antena namenjena za čip v sistem RFID.jaz bi ukrep, s čipom ali brez čipa?kaj je razlika?

hvala lepa.

1.Vi lahko postavite Balun med kabel Visokoregalni in dipol anteno.

2.Antena je vir, in čipa, je obremenitev.Ne mešajte skupaj.

Mimogrede, predvidevam, da veste impedance RFID IC običajno ni 50 ohm, razen če se ujema s 50 ohm.

Srečno

nataliezhang wrote:

halo, vsakdo,lahko kdorkoli pomoč mi o antene meritve?1, kako povezati dipol z Visokoregalni?2, je antena namenjena za čip v sistem RFID.
jaz bi ukrep, s čipom ali brez čipa?
kaj je razlika?hvala lepa.

hvala lepa.

Imam nekaj idej iz publikacij, ampak jaz nimam izkušenj za merjenje.should jaz oblikovanje posebnega balum za moj dipol ali obstajajo standardne proizvode za balun?

http://www.swissatv.ch/documents/2.4GHz_diversity_polarization_diversity_dipole_antenna.pdf

jaz sem še vedno ni jasno balun.jaz sem oblikovanje dipol ujema čip.ni integriran balun v mnogih design.zakaj je treba pri merjenju?moči jaz raba ekstra izdelek balun samo za merjenje?

hvala lepa.

Ali ste za merjenje impedance dipola ali čip?
1.Če je dipol, potem morate preprosto balun.
2.Če so antene in čipa integrirani skupaj, potem pa čip impedanca se lahko meri neposredno.

moj dipol je zasnovan tako, povezana s čipom.ampak bom ukrepa s-parameter in impedance brez čipa.zdaj, imam problem, kako povezati z Visokoregalni.does kdorkoli ima izkušnje na povezavo natisnjeni dipola za Visokoregalni?

hvala lepa.

Prav tako sem dobil isto vprašanje, ker se mi zdi S11 je enaka za čip antene, tudi jaz mesto ujemanje sestavnih delov ali ne.Če moram dodati balun duting meritev?Hvala veliko.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back