nujnih Simulink, matlab

F

fakeha_s

Guest
hočem design Slovene takole dal sliko prispevek k crc bloka generator (na voljo v SIMULINK) Tudi jaz želim, da si ogledate to sliko (recimo, če sem imel, da si ogledate signal i bi uporaba osciloskopa) zraven crc blok generator bo 48 image bits izračun CRC in bo pripravila izhod (slika + crc bitov) zdaj hočem dodati hrupa spet hočem, da si ogledate izhodno sliko, na tej točki, kot skozi blok popravek znova pogled popraviti podobo Kako si ogledam slike in grafično je možno, da si ogledate bitov slike v vektorski obliki na različnih i primerki niso omenili, je mogoče določiti čas, ki ga vsako skupino za pripravo proizvodnje in Kako lahko slike kot vnos lahko Verilog datoteke se uporabljajo za ustvarjanje Slovene koli druge ideje, ki jih lahko predlaga

hi, ja, to je mogoče storiti vse to v Simulinku, ampak jaz mislim, da je malce zapleteno, da se prikaže sliko z CRC. Prav tako, ste samo poskušam razumeti KOP z uporabo slike kot vir podatkov, če ste, da je lažje šele raba nekaj naključno vir podatkov in ne CRC na njej, in ne ur poskuse na njej. ur za drugo poizvedbo, lahko smetišče celotno slikovnih podatkov v delovni prostor in parcelo od matalb ukazno okno .. ur za tretje vprašanje, ne vem, kaj pomeni ur po njem.

I obremenitev imge datoteko v matlab in pozivam te datoteke z uporabo iz delovnega prostora bloka v Mariboru, zdaj je slika tridimenzionalni kako jo dati kot prispevek za crc blok, naj slikovnih podatkov vnesite blok v vrsti tako da se lahko izračuna CRC in doda na slikovnih podatkov zdaj, če sem izkrivljajo sliko in crc blok detektor daje sliko bitov na izhodu iz teh bitov hočem, da si ogledate grafične podobe, ki bi se zdaj izkrivljena prenesli bitov za odpravljanje napak bloka, ki bi se odpravite napako zdaj spet rad, da si ogledate slike, ki bi bil original [size = 2] [color = # 999999] Added po 1 minuti: [/color] [/size] I obremenitev imge datoteko v matlab in pozivam te datoteke z uporabo iz Delovni prostor blok v Mariboru, je zdaj slika tridimenzionalni kako jo dati kot prispevek za crc blok, naj slikovnih podatkov vnesite blok v vrsti tako da se lahko crc izračuna in podobi dodani podatki zdaj, če sem izkrivlja podobo in uporabo CRC detektor blok daje sliko bitov na izhodu iz teh bitov hočem, da si ogledate grafične podobe, ki bi se zdaj izkrivljena prenesli bitov za odpravljanje napak bloka, ki bi se odpravite napako je zdaj spet rad, da si ogledate slike, ki bi bil original

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back