Nujna Problem okoli 1GHz PLL!. & #

L

linlin

Guest
:: Mislim, da moj PLL je odšel na svojo ustaljenem stanju, saj proizvodnja PDF je nespremenjeno. Toda nadzor napetost niha. Ali obstaja nekdo, ki mi lahko pove, zakaj je krmilna napetost niha? Val je priložen v PPT. Najlepša hvala!

Res potrebujem nekaj navodil, prosim, pomagaj ~ [quote = Linlin]:: Mislim, da moj PLL je odšel na svojo ustaljenem stanju, saj proizvodnja PDF je nespremenjeno. Toda nadzor napetost niha. Ali obstaja nekdo, ki mi lahko pove, zakaj je krmilna napetost niha? Val je priložen v PPT. Najlepša hvala [/quote]!

q1, 2> preverite bandwith / Fref in vlažno faktor vaše PLL; Tvoj PDF mrtvih zoom, proizvodnja PDF1 je 0.7v, ko so zaklenjene, pa ta impulz lahko odprete polnilna črpalka? q3> je vaš PDF ni prikazana, če je napaka faznega je 180degree, PDF mora imeti velik obseg proizvodnje, mislim. Q4> preverite visoko delilnika frekvence, ne vaš divider lahko dela tudi na 1GHz? razkorak razmerje od zunaj VCO na povratne informacije ima prav? srečno! ribe

Za figa: Najlepša hvala za vašo pomoč. Nisem vedel, da se proizvodnja PFD1 samo 0.7V, dokler ga ne omenja. Ne vem, če je to problem. Bom preveriti in zagotoviti več podrobnosti o moji PLL. Jaz sem novinec na področju oblikovanja Analog Circuit. Upam, da dobijo več pomoči od vas. Najlepša hvala za vašo prijaznost in potrpežljivost. Lep pozdrav, Linlin

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back