nove predloge laptop

E

electro-uae

Guest
Zdravo fantje, želim, da bi dobili nov laptop, ampak jaz sem zmeden! Odločil sem se, da bi dobili laptop Toshiba, vendar mi ni všeč njihovo oblikovanje. Poleg svojih prenosnih računalnikov so težke. Všeč mi je ta model, ampak sem slišal o svojih glasnih ventilatorjev in nekatere težave, hlajenje, tako da nisem 100% prepričan o tem [url = http://www.notebookcheck.net/Review-Toshiba-Satellite-R630-Notebook.38637.0. html] Pregled Toshiba Satellite R630 Notebook - Notebookcheck.net Reviews [/url] Moja finančni položaj ni najboljši, zato sem ne bodo plačali več kot 1000 $ za nov laptop. V glavnem bom uporabil za laptop design. Ne bom ga uporabljajo za igranje ali poslušanje glasbe. Tudi jaz sem razmišljal o namestitvi Linuxa na njej z okni. Torej, kaj je najboljši laptop, ki ustreza moji proračuna in uporabo? Lahko gre za HP, IBM, Asus ali dobra, ampak nimam izkušenj z njimi. Prosim pomoč. Hvala, Abeer: twisted:

Za manjšo težo menijo netbook. Cenejši kot laptop. Manjši zaslon. Lahko je nesprejemljivo. Nekateri so boljši tipkovnico kot drugi. Netbooks nimajo DVD / CD pogon. Ti bi potrebujete zunanji disk za namestitev Linuxa s CD-ja. Razen če ste jih je bilo mogoče namestiti drugače. Prav tako menijo, uporabljeno enoto. Kupec pazi seveda. Glej spletno stran toptenreviews da vidim, če jih zagotavljajo primerjave.

Pojdi za Sony ..! Jaz sem z uporabo Sony Vaio iz zadnjih 3 letih. Njegova fan nima nobenega hrupa pri vseh, brez baterije ogrevanje problem. Vse je super. Cena je višja v primerjavi z drugimi blagovnimi znamkami, vendar pa vam daje kakovosti. Vaš proračun je v redu. Lahko namestite Linux z okni na kateri koli laptop. Še ena stvar, če ni potrebno, nakup 32-bitna različica operacijskega sistema Windows.

tudi če ne upoštevamo, ki proizvajajo laptop, najprej zapišete vaše zahteve. nekaj točk je treba upoštevati. 1. Za kakšen namen laptop se bo treba uporabiti? 2.programov Koliko let ste pričakovali vaš prenosnik, da bo deloval? 3.in prihodnosti po nekaj letih, bo servicable do neke mere? ni na komponentni ravni, vendar na perifernih ravni, kot so iskanje dvd / cdrom pogon kot nadomestni. 4.whether lahko lupine ven nekaj denarja, potem ko je konec garancije? 5.if osebni laptop, se uporablja bolj previdno, kot za laptop ravni podjetja. če si lahko podrobnosti o teh točkah, lahko nekaj predlogov pour palca

Hvala vsem za replaying. 1-Uporabil bom laptop teči oblikovanje in simulacija aplikacij. Torej, spomin in procesor so najbolj pomembni dejavniki. 2 - pričakujem, da ga uporabljate za 3 leta. 3 - To je osebna laptop Moj proračun je 1000 $ Abeer: twisted:

Seveda RAM in procesor sta ključna za zagon simulacije vendar ne eno stvar v mislih, 32 bit operacijski sistem, ne zmorem več kot 4 GB RAM (2 ^ 32 = 4096 * 2 ^ 20 = 4 GB). Za reševanje več kot 4 GB pomnilnika, ki ga zahtevajo 64 bitni operacijski sistem.

ali to pomeni, da je 32bit OS aplikacije so meje? in 64bit apps os nimajo omejitev v primerjavi s 32bits? lahko daš primer 32bit app, kjer je to 4 Gb je omejitev? za laptop je to pomembno? ter za oblikovanje in simulacijo? (32bit win so 2Gb virtualni prostor za aplikacije)

Značilno je veliko simulacij teče na strežnikih, ki imajo 64 bitni operacijski sistem. Prenosni računalniki niso namenjeni za velike simulacije. 32 bitni operacijski sistem zmore največ 4 GB fizičnega pomnilnika (RAM). Torej, 32 bit aplikacije so takšne, da potrebujejo manj kot 4 GB pomnilnika. Če je vaša vloga zahteva več kot 4 GB (VLSI simulacija zahteva, da se kot), kot ga potrebujete, da imajo 64 bitni operacijski sistem. Nisem rekel, da 32-bitna aplikacija zahteva pomnilnika za več kot 4 GB. Le 64 bit aplikacije zahteva več kot 4 GB.

right.the Op gre za laptop za osebno uporabo. in če je VLSI, noben način uporabe, kot veste, se stroški takšnih sw, pretirane in preko osebnega dosega. za osebni laptop, 64 bit OS je samo marketing. 32bit je več kot dovolj za normalno apps.

Mislil sem, da o pridobivanju Lenovo laptop sem slišal veliko pozitivnih povratnih informacij o tem, vendar še vedno ni odločila še

iam nakup Lenovo laptop v primerjavi z denarjem največji obdelavo, vendar nizko zaključna Všeč mi je bolj in bom kupiti jutri [url = http://eastasiaeg.com/Item/ItemDetails/?itemID=1500] East Asia: Prenosnik: LENOVO: IdeaPad Z560-i5 (BLACK) 59-064223:3999 LE [/url] za proračun 1000 dolar lahko kupite [url = http://eastasiaeg.com/Item/ItemDetails/?ItemID=1242] East Asia: Prenosnik: LENOVO: IdeaPad Y560-i7 (20.038) (BLACK): 5999LE [/url] to je problem, kot sem mislil je, da je VGA ATI mislim nvadia je najbolje, [COLOR = "Silver"] ACK) 59-064223:3999 LE [/url]

Za mene je bila vedno DELL. So res dobri .... vredno izkoristiti. [URL = "http://www.viteb.com/website-design"] Web Design India [/URL]

Jaz sem z uporabo Dell Inspiron 15R, da je dobre rezultate pametno, in mi je všeč design, kot dobro. Želite lahka laptop tako da bo dobra izbira za vas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back