Nova komponenta v ADS - zaščititi z geslom

Z

zwireck

Guest
Hello! Imam naslednji problem: Rad bi priložiti moje oblikovanje v "črno skrinjico" (nekaj podobnega Edit -> Component -> Create hierarhijo), in s tem zaščitili z geslom (onemogočite možnost Push Into Hierarch). Moram dati svoje zasnove do druge univerze, tako da lahko opravljajo nekatere simulacije z njim (to incloude v večji design), vendar jih ne bi mogli videti, kako je bila zgrajena v podrobnostih (samo črno skrinjico z dvema vhodoma in ena izhodna). S spoštovanjem!

Hi zwireck, lahko uporabite RF intelektualne lastnine možnost Encoder v Agilent ADS. RF IP Encoder omogoča mehanizem za delitev simulatable Napredno Design System (ADS) shematski model ali netlist ne da bi razkrili vaše dejanske oblikovanja informacij. RF IP Encoder je dostopna iz ADS Tools, menu, ko je izdelek pravilno nameščen. Naslednji koraki opisujejo postopek značilnega za kodiranje oblikovanje ali netlist z IP Encoder RF: Ustvarite IP knjižnice. Encode vaš IP Library v ADS Kit Design. Paket vaše Encoded Library IP. Pošlji kodiranih IP, da vaš model uporabnika. Model uporabnik namesti vaš Encoded IP Library. Encoded IP knjižnica se uporablja v drugo obliko. Preverite to povezavo RF intelektualno lastnino Encoder [/url], in tudi to predstavitev bi bila priročen Upam, da to pomaga ...

Najlepša hvala - to šivi, da se rešitev za moj problem. Vendar pa lahko prosim objavite na drugo povezavo (priloga) še enkrat? Ob kliku na povezavo se odpre novo stran in se prikaže naslednje sporočilo: "definitywnie 404" Regards, Lukasz

Hi Lukasz, Oprosti za nevšečnosti, jaz sem tukaj reattaching. Upam, da to, ko boste Navada biti težave.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back