negativne V v A / D na 16F877?

J

JimS

Guest
Živjo,
Poskušam prebrati v pH senzor, da outputs kjerkoli iz 1,6 v na-1.6v z uporabo PIC16F877
je A / D pretvornik.Na žalost, ne morem ugotoviti, kako ravnati z negativno napetostjo območju.Lahko sem samo uporablja-1.6v za RA2/AN2/VREF- in ima ADC daj mi moj 10bits zaplombirati od-1.6v do 1,6 v?

hvala

DivX TV to hub, który udostępnia wiele kanałów i usług internetowych w kompatybilnych urządzeniach. Pierwszymi odtwarzaczami, które skorzystają z możliwości jakie oferuje DivX TV będą najnowsze urządzenia Blu-ray firmy LG. Nową funkcjonalność wprowadza firmware BD.8.31.317.C dla playerów serii BD550/BD570/BD590. Dzięki … <a href="http://www.frazpc.pl/aktualnosci/576491,DivX-TV:-kolejna-odsona-telewizyjno-internetowej-wojny-o-serca-i-umysy-uytkownikw.html">Continue reading <span class="meta-nav">→</span></a>

Read more...

Ne ti, ne more

Morate premik napetosti pred uporabljajo za pic.
Uporabite AOP da vsota pH napetost s konstantno eno.
Lahko uporabite tudi dva upori, tako da se srednji točki
se vedno> 0V

Ni PIC ADC a kapacitivnimi tip?

Če je tako, da
boste sprejeti negativno prispevajo k ADC in boste morali povedati (program) za ADC, ki ga želite Bipolarni input.

Zakaj ne uporabljajte enotne dobave, 5V opamp konfiguracijo, z 2.5V ref.tako -1,6 -> 0,9, 1,6 -> 4,1

s spoštovanjem
KamW

PIC ADC vhodne napetosti, morajo biti v območju 0 do VCC.
Lahko uporabite napetosti seštevalnik se uporabi ena opamp Če želite ukrep negativne napetosti.

Če je vaš vnos signala ravni -1,6 do 1,6 V, lahko dodate 1.6v
zdaj vaš območju od 0 .. 3.2v in lahko uporabljajo pic.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back