Ne morem ustvariti Gerber v Allegro 16,3

A

aey

Guest
Jaz sem učenja Allegro. ampak jaz ne razumem, o procesu umetniškega dela. kažejo, da je masaža vedno. Kako ?.... pls.
332010154649.png
332010154751.png
332010154813.png
332010154844.png

1. pojdite na parametre General 2. spremenite vrsto naprave za: Gerber RS274X 3. spremeniti format, da nekaj takega kot: Integer mestih: 3 decimalna mesta 5 Moral bi imeti možnost, da pridobijo podatke. Eda

Hvala vam. Vidim za masažo. zato, ker sem spremembo poti umetnine. Sedaj lahko ustvarjajo umetnine. vendar ne morem določiti RS274X kot parameter privzeto. zakaj?

pojdite na SHAPE -> GLOBAL DYNAMIC PARAMETER -> VOID CONTROL (zavihek) nato na umetniško obliko izberejo tisto, kar ga trenutno uporabljate ... Če imate vprašanje, lahko se pogovarjaš z mano preko skype: bgabarda

Hi Strokovnjaki, imam podoben problem o nastajanju umetnine z 16,2. Prosimo, svetuje, če kdo to določen prav. Hvala vam.

zlato pravilo kršitev "Ne uporabljati prostor v ime mape" Hock

boste lahko vodijo preverite z DBdoctor ali zbirko podatkov preveriti, sem vedno vodijo ta preverjanja, preden sem ustvarila Gerber datotek. če se še vedno pojavljajo težave, mi lahko dosegli s pomočjo skype: bgabarda

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back