Nazaj razmnoževanje algoritem

V

varshaturkar

Guest
Lahko katera koli od povej mi, kako je mogoče preveriti omrežja, ko je to usposobljeni? Kako uporabljati uteži, ki nastanejo med usposabljanjem

vhodni testni signal, da končno posodobljene uteži, in preverite ustvari izhod ..... v času usposabljanja ne uporabljajo vsi usposabljanje parov .... nekaj vhodno-izhodnih parov se hranijo za preizkušanje .... če rezultati niso pravilni način je vaš omrežje zapomnil vzorce in potrebujejo več usposabljanja

Jaz m pridobivanje dobre rezultate za usposabljanje. Sem m razvrščanje podatkov v 3 razrede, tako pri usposabljanju im dobili 3 uteži po enega za vsak razred. I se uporablja vse tri uteži, da vse test vhodov in si oglejte rezultat? ko sem to naredil ne glede na vložek je glede na uteži im pridobivanje razredov. lahko u pls pomoč mi

Dovolite mi, da bi dobili jasno ... misliš reči, da ste dobili three težo vektorji reči [Wx] za povezave med skrite plasti in izhodno plast, .... razvrščanje podatkov v tri razrede pomeni, imate tri izhode od katerih je le ena visoka v času . kajne? je za vsak vhod usposabljanje par, vse 3 sklope vektorjev bi [Wx] je treba posodobiti .... Jaz sem, ki ne vidite problem .... "Ni važno kakšen vložek je glede na uteži im pridobivanje razrede." Nisem pridobivanje to. Lahko poskusite spremeniti zaporedje uporabe para usposabljanja.

v plasti vhod imam 3 nevronov v skriti 3 in na izhod 3. tako da skupno maso bo 6. 3 med vhod in skritih in 3 med sivo in izhod. Jaz sem se uporabljajo za usposabljanje vzorcev. in izračunajo povprečje WTS za vsak razred. Te povprečne WTS rabim za testiranje. im daje usposabljanje v sistem naključno tj razred 1 vzorcev, nato class2 spet razred 1 in tako naprej

ga arhitekta, ki ga opisujejo, njihova dva težo matriko 1) za med vhodnim in skrite plasti 2) za med proizvodnjo in skrite plasti., vsak bi (3x3). Kako ste dobili 6 uteži???

žal, svoj ne 6 im dobili 2 matrike kot u je dejal. Ko začnem testiranje im uporabo wt matric, ki sem dobil po treningu, ampak problem je, pri usposabljanju vzorce, če zadnji razred je domnevam "razreda 2", potem v fazi test za vse razrede, da se daje "razreda 2". Mislim, da je to zato, ker so dobili WTS prilagoditi glede na zadnjem razredu ob koncu usposabljanja. Poskušal sem kar velik nabor vzorcev, ki imajo različne razrede, ki niso v zaporedju še omrežje spominja WTS za zadnji razred, v fazi usposabljanja.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back