Napetost menjalnik krog

K

kathalebm

Guest
Hi All, delam na FPGA, ki lahko berejo bodisi pozitivno ali negativno napetost naenkrat. Ker bom uporabil to FPGA za branje bodisi + / - napetost, sem pomislil premika-ve napetosti na + ve vrednosti. Ne vem, vezje, da sem lahko uporabite, da to storijo. Prosimo, lahko nekdo, pomagaj mi. Hvala vnaprej.

Kaj so vhodni napetosti in kaj je I / O napetost FPGA? Keith.

Hi All, delam na FPGA, ki lahko berejo bodisi pozitivno ali negativno napetost naenkrat.
FPGA Sprejmemo lahko samo pozitivne vrednosti v vložke, tako sem Predvidevam, da ste opisali, kaj želite, da se glasi, in ne, kaj lahko FPGA dejansko prebral. Boste morali dati več podrobnosti o izvoru teh napetosti in narave od njih, so ti impulzi, kakšne so pričakovane vrednosti itd Alex

Kaj sta dve vhodni napetosti in kaj je I / O napetost FPGA? Keith
. Hi Keith, Najlepša hvala za vaš odgovor. Jaz sem z uporabo Fusion 484-FPGA narediti enostavno osciloskopa vzorčenja za merjenje analognih signalov, ki so lahko negativne ali pozitivne napetosti. I lahko / O kanalov za FPGA biti nastavljen tako, da ukrepa bodisi + ve ali-ve napetosti hkrati. Druge sestavne dele (Sample in držite) Jaz sem z uporabo lahko dela s 5V. Zato sem hotel posnetek signal, da se v območju-5V do +5 V in premik-ve napetost + ve. Če imate vi ali kateri koli drugi je ideja o tem, kako iti o tem je zelo dobrodošla, da prispeva. Hvala vnaprej. Benjamin

Ne vem, Fusion FPGA, ampak jaz bi rekel, da bi si želeli zmanjšati obseg kot tudi premik. Torej, bi-5V vhod postal 0V, bi 0V vhod postane 2.5V in 5V vhod bi ostal na 5V, na primer. Nekako takole [URL = "http://en.wikipedia.org/wiki/Operational_amplifier_applications # Differential_amplifier"] ojačevalnik razlika [/URL] Keith.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back