Napaka v modelu sim! prosim za pomoč!

J

jianhuachews

Guest
Hi guys .. Mi lahko kdo pomaga, da pogled na problem ..? Modelsim mi je dal to napako na moj preskušanje ..
# ** Napaka: C: / Users / Chew / Desktop / columncounter tb.vhd (20):. Signal "col_out" je vrsta ieee.std_logic_1164.STD_LOGIC_VECTOR; pričakoval tip ieee.NUMERIC_STD.UNSIGNED
Medtem ko je moj programsko kodo je mogoče pripraviti ... Ne vem, kaj je narobe! Program
Code:
 knjižnica IEEE; uporabo IEEE.STD_LOGIC_1164.ALL, uporaba IEEE.STD_LOGIC_UNSIGNED.ALL, subjekt column_counter je vrata (col_out: std_logic_vector (3 downto 0); rst: v std_logic; CLK: v std_logic), konec column_counter, arhitektura Vedenjska od column_counter je signala temp: std_logic_vector (3 downto 0); začeti proces (CLK) začeti if (rising_edge (CLK)) potem, če (rst = '1 '), potem temp 0 ", drugi => '1'); drugega temp (1)

Ali obstaja dodatno pol debelega črevesa v tej vrstici v testbench kodo? Signal col_out: std_logic_vector (3 downto 0);;

hi guys! hvala za pomoč ven na mesto napake. Sem je izjavil, da "out" v skladu subjekta. in prav tako sem odstranil ekstra "," Ampak to je še vedno mi dali isto napako!

hi guys! hvala za pomoč ven na mesto napake. Sem je izjavil, da "out" v skladu subjekta. in prav tako sem odstranil ekstra ";"! Ampak to še vedno mi dali isto napako
deluje .. v ISIM, ko ga uredite

hej hvala za Sanju poskušajo za njihovo zbiranje! Sem ga napisal v drugi niz datoteke z natančno isto edited kode in deluje ... Sprašujem se, zakaj .. ANW Najlepša hvala za pomoč fantje! :)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back