napaka v diagram - prosim pomoč

N

newbie111

Guest
hi kolega, 2 (7 segment zaslonov) so skupno katodo takšen, da je nekaj narobe s shematskimi. T1 in T2 zbiralci in onesnaževalce napačno obrnjeno in morajo R3 in R4 je pull up upor? Vcc - pull up upor ---- tranzistor oddajnik ---- stikalo ------ razlog (tranzistor kolektor gre katodo 7 segment), ko je na tranzistor in pritiskom na gumb (ki ga prinaša tal), da aktivirate 7 segment zaslona sem učenje elektronike, kot moj hobi. Oprostite Ljudje, vas prosimo, povejte mi, ali je moja analiza je prav ali ne. Najlepša hvala!

Dana krog ni popoln. Zasloni so pogoste anodne, preklopi z tranzistorji NPN z zbiralci priključen na Vcc. PIN 2 in 4 se potegnil za Vcc preko 10K upori in ko je gumb pritisnjen, dobili enake potegnil LOW za povečanje ali vzroka vrednosti. Simbol, ki ga je ob predpostavki, kot razlog je pravzaprav Vcc simbol. Le manjše napake i opozoriti, da se lahko R1 in R2 lahko 330E upto 1K namesto 330K ..... Cheers

Hvala za vašo veliko odgovor. Fant je rekel: 7 segment zaslonov skupno katodo tho tip tukaj je, kaj je rekel: To je zaslon strel od končno montažo (ja, i spajkane 2 zastav) Za izgradnjo tega foruma, kar potrebujete 2 330Ω, 7 220Ω in 2 10KΩ upori , 2 NPN tranzistorjev, PIC16F690, dva 7 segment zaslona (i uporabljajo v mojem gradijo skupno katodo, če uporabljate skupno anodo boste morali spremeniti kodo sheme in malo) in 2 gumbov. Tukaj je link http://www.protung.ro/2009/09/simple-score-board-with-pic16f690-7-segment-display/ # comments Če 7 segment zaslonov so skupne katodni tip potem, kako bi morali popraviti svoje shematskimi? Hvala [size = 2] [color = # 999999] Added po 14 minutah: [/color] [/size] Samo manjše napake i opozoriti, da se lahko R1 in R2 lahko 330E upto 1K namesto 330K

[Quote = newbie111] Če 7 segment zaslonov skupno katodo vrsto potem, kako bi morali popraviti svoje shematskimi? [/Quote] ne morete uporabljati katero koli drugo vrsto zaslonov, kot omenjeno kot firmware pri pic služi vse katode istega . Če želite spremeniti prikaz je treba, koda pohvaliti za vožnjo anode ali vsa proizvodnja igle iz mikro PIC mora biti obrnjen z inverter kot CD4069. [Quote = newbie111] zakaj 330E za IK? Kako ste dobili to številko? [/Quote] imam ne izračuna. Pravkar sem uganil z moje praktične izkušnje. BTW je avtor omenjene uporaba 2 x 330E. Thaz to. Lahko vprašam avtorja za boljši odgovor o tem, kako je bilo načrtovano. Cheers

[Quote = newbie111] hi pal, 2 (7 segment zaslonov) so skupno katodo takšen, da je nekaj narobe s shematskimi. T1 in T2 zbiralci in onesnaževalce napačno obrnjeno in morajo R3 in R4 je pull up upor? Vcc - pull up upor ---- tranzistor oddajnik ---- stikalo ------ razlog (tranzistor kolektor gre katodo 7 segment), ko je na tranzistor in pritiskom na gumb (ki ga prinaša tal), da aktivirate 7 segment zaslona sem učenje elektronike, kot moj hobi. Oprostite Ljudje, vas prosimo, povejte mi, ali je moja analiza je prav ali ne. Najlepša hvala! [/quote] Hej, si naredil nekaj, kar v elektronski ali si samo COPY ideje in design od nekoga drugega?

Hugo, mislim da misliš elektronike. Jaz jo ljubim in študijskih ljudi modelov kot učni proces. Ali je narobe, da to stori? Ti ni bilo treba vprašati me tako veste, kaj vprašanje in izkoristiti besedo "kopija". ** Sem nesposoben spreminjanja ljudi modelov kot je moja, ker sem novinec .*** To je bil tako nesramen reči, da nekdo, ki je pripravljen učiti to temo. Še enkrat, jaz sem rekel hvala vsem, ki se je kdaj odgovoril na moje vprašanje na tem forumu. S spoštovanjem, Newbie111

Ignoriraj ofenziva pripombe hugo00. To je v redu, da svobodno objavljeno gradivo za gradnjo in učenje. Brez njega bi bilo zelo malo ljudi tukaj z veliko za povedati! Keith.

@ Se newbie111 Dont ukvarjati z negativno energijo okrog. Vi ste početje a velik Job! To je vedno dobra praksa, da najprej razumeti dokazano modele, da bi se učil pojma praktično in nato igral s projektnimi parametri, da bi nekaj novega .. Nič narobe s tem buddy ... Obstaja veliko ljudi na edaboard, ki vas bo podprla v svojem učnem procesu .. Vse najboljše! -Hemanshu

Hugo, mislim da misliš elektronike. Jaz jo ljubim in študijskih ljudi modelov kot učni proces. Ali je narobe, da to stori? Ti ni bilo treba vprašati me tako veste, kaj vprašanje in izkoristiti besedo "kopija". ** Sem nesposoben spreminjanja ljudi modelov kot je moja, ker sem novinec .*** To je bil tako nesramen reči, da nekdo, ki je pripravljen učiti to temo. Še enkrat, jaz sem rekel hvala vsem, ki se je kdaj odgovoril na moje vprašanje na tem forumu. S spoštovanjem, Newbie111
Pozdravljeni, Žal mi je zaradi moje negativne pripombe, vas prosimo, da moj APOLOGISE za to. S spoštovanjem, Hugo

Pozdravljeni, Žal mi je zaradi moje negativne pripombe, vas prosimo, da moj APOLOGISE za to. S spoštovanjem, Hugo
Dobro hugo00 ... Mislim, da zdaj ste na pravem delovnem mestu ... Vse najboljše in ne odnehaj ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back