Naduzorkovanje od slike

U

usman

Guest
Statuta! Kako lahko upsample slike. downsample je enostavno le ni prebral naslednjo vrednost slikovnih pik. Poskušal sem prebral sliko m. in nato poskušal m (1:0.5: konec, 1:0.5: konec) za Naduzorkovanje vendar to ni delo, opozorilo "Pozor: Integer operandi so potrebni za operaterja debelega črevesa kadar se uporablja kot indeks" je ustvarjena, tako plz pomagajte mi če je kateri koli organ ve, kaj. zadeva,

Nisem zares razumeli u mean.If u želite unsample že vzorči signal, potem mislim, da te knjige je lahko help.Otherwise razložite vaše vprašanje še enkrat.

boste morali storiti, da bi dobili interpolacije pixel vrednosti za Naduzorkovanje.

mislim imam slike 256x256. Želim upsample to sliko, kako lahko i?

From 256x256, lahko to storite pixel podvajanja ali biliinear interpolacijo ali kubičnih interpolacijo na upsample vaše slike. Tukaj je link sem našel, ki omogoča izvajanje kode na upsample slike z sinc funkcije: http://www.slacy.com/upsample/ Upam, da to pomaga.

u lahko uporabite naslednjo kodo: (npr.): im = imread ('rice.tif "); x = upsample (im, f), kjer je f Naduzorkovanje u dejavnik se lahko odločijo ur lastne vrednosti za" f "(npr.: 2 ali 3)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back