MOSFET vrata voznika nihajne

S

STU rjava

Guest
To vprašanje združuje več tem.MOSFET vrata vezij in čipov voznika vrata.

Jaz sem z uporabo FOD3180 vožnje vrat IRF 3315 ali 3415.

MOSFET deluje kot pulldown stikalo za vklop kolobarjih 12 VDC rele.Sprednji konec 3180 se poganja z enosmerno napajanje in trenutnih omejitev R, da bi dobili 10-15 ma v LED, ko hočem oprto na.

Opazil sem, rele se nagiba k Cvrkutanje in ni pod napetostjo popolnoma.Sem dal meter na rele terminalih za ugotovitev, da je napetost le 8 VDC.Nato sem dal področje sonde na njih.Tuljava napetost je nihanje tako Dejanska napetost električnega toka je bilo veliko manj kot VDC pričakovanih 11-12.Ko sem obrnil napetosti do 14, chattering zmanjšal, vendar ne morem prost dostop na ta način.

Potem sem dal področje sonde na vrat proizvodnje 3180.Bilo je nihajoče, tako da je bil MOSFET vklop in izklop zmanjšanje rele tuljava napetost.Bilo je nenamerno PWM.

I nato izklopi MOSFET obremenitve - posredovanje tuljava.Vrata nihajoče je še vedno tam.
Imam 25 ohm RG kot IR priporoča, in 10k GS upor.

Poskušal sem spreminjajo 3180 čip dvakrat, brez uspeha.

Kaj je povzročilo nihanje???Doda 36 minutah:Nekateri add'l info - 3180 lista zahteva 0,1 uF čez Vcc in Vee.Prav tako sem dodal 47uF lytic pokrovček čez šele prepričati PS je bila stabilna.Doda 1 ur in 25 minut:OK - Žal mi je.Spremenil sem čip 3180 znova in zdaj ckt dela.Nihanja ni več.

Vendar bi jaz še vedno cenim anybodys misli, kaj bi lahko bilo narobe s 3 čipi, ki bi lahko povzročili to težavo.Kdo že izkušnje s tem.

Hi Stu!

Upam, da ste dobro.

Jaz sem iz Mehike in imam nekaj težav tudi z FOD3180, sem kar PTM.Najprej sem ustvariti PWM signal iz PIC18F4520 in potem jaz raba FOD3180 za aktiviranje MOSFET vendar imam nekaj težav z njim.

Ali mi lahko prosim Pokažite mi vašo povezavo diagram za FOD3180 v svoji vlogi?

Hvala veliko!

César

MOSFET vozniki so lahko razbijanje precej veliko tekoče spike
v zemljo, ki bi, če ni res dobro nevezana in vezana na tesno
logika vhodni signal vira lahko kroga sprostitev terenu
oscilator.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back