mobilni polnilnik vezje pomoč

bodo odgovorni ...... pa razvaja vaše baterije kmalu .... jaz sem žrtev te .. kasneje se je za oblikovanje moje dobro polnilnik s spremembami v krog ...

ok. Hvala za opozorilo. tako da, ko ste končali stika?

ja, ampak jaz raje uporabljajo na borzi, polnilnikov,,, če pa želite, lahko dam ....

Zelo staro indijsko vezje je bil zasnovan za polnjenje 7,2 starinsko Ni-Cad baterije , da ne bo moč 5V polnilnik vezje v sodobni telefon, ki uporablja 3.7V (4.2V, ko polna) litijeva baterija .

Hej! audioguru, da ni pravično. atleast mu pomaga. pošlji mi nekaj dobrih shematični prosimo, da bremeni moj nokia mobilni telefon. prosimo, pošljite mi dobro shematično. Hvala

Jaz sem ugibati, da imate novejši telefon od starega v Indiji. Ampak mogoče tvoja je še starejša. Če imate nov telefon, potem bo zelo staro indijsko vezje ga razstrelili.

:) Imam Nokia 1100. Ampak standard dajatev prihajajo alonge z nokia mobilni lahko zaračuna vsak mobilni ki pripada Nokia. Uspelo mi je experiented. nekaj dobite brezplačno počasi in nekateri gredo zelo hitro. povezuje sem objavil v moj prvi post bo mobilni Ampak kot ckshivaram dejal, da bodo ti stroški pokvari baterije mobilnega Ker polnilni tok je tako visoka, potem je zahtevano stopnjo. Kaj praviš audioguru?

Vaša Nokia 1100 Baterija je 3.7V Li-Ion. Zelo star indijski polnilnik krog je narejen za polnjenje staro 7,2 Ni-Cad ali Ni-MH baterija, ki je popolnoma drugačen. Polnilno vezje, v telefonu in / ali baterijo v telefonu lahko ulov na ogenj.

Hi, bi s tem ..:)
liich-si.gif
BR

Pozdravljeni vsi. Tranzistor, ki je to T1? Nisem našel svojega podatkovnega lista na google.

Pozdravljeni vsi. Tranzistor, ki je to T1? Nisem našel svojega podatkovnega lista na google.
Ne iskati v Google za podatkovni list. Namesto tega poglejte v [url = http://www.datasheetarchive.com] obrazec & Application Note Database, PDF, vezja, podatkovnih listov | podatkovnega lista Arhiv [/url], kjer so mnogi proizvajalci pokazale da se ta mali površinsko montažo tranzistor, ki je enaka BC557B razen ne more izginiti več kot 300 mW. vse bo malo silicija PNP tranzistor delo na tem tokokrogu.

Toda tranzistor v krog je sama NPN
Ups. BCP68-25 je srednja moč površini nameščenih NPN tranzistor, ki nastane po mnogih zahodnih proizvajalcev polprevodnikov.

Samo bo izhodišče, upoštevajte, da se, ko rečeš polnilci mobilnih obstajata dve vrsti modelov na net. Eden tistih, ki naj bi se povezal z Li-on baterije mobilnega, da ga vzamete ven, in zaračunavanja v samostojnem načinu. Ti polnilniki poda 3,6 ali 3,7 voltov na izhodu drugi so tisti, ki poda 5 voltov, z nadzorovanim ali omejen tok, ki je lahko povezan z mobilnim neposredno in baterija se lahko zaračunajo, ne da bi pri tem ven. Tako boste lahko tudi raje omenil, katere vrste mobilnih polnilnik vam je ljubše, ali bi želeli poskusiti.

OEM FIT Aftermarket gps glavno enoto za vse avto bi, integracijo z GPS / DVD / RADIO / SD / USB / iPod / TV možnosti [url = http://www.oemcargps.com] Oemcargps - Oem Fit Aftermarket Car GPS glavno enoto za vse Car Make. [/url]

Hvala za vaše odgovore. hočem poskusiti Oboje. imam več kot eno, da bi dal 3.7V na svojo proizvodnjo. lahko nekdo dal shematično polnilnik, ki prinašajo 5v. V zgoraj krog jaz sem še vedno zamenjujejo o BCP68-25. je tranzistor številko. lahko nekdo mi zamenjavi tega tranzistorja? Hvala

V zgoraj vezje jaz sem še vedno zamenjujejo o BCP68-25. je tranzistor številko. lahko nekdo mi zamenjavi tega tranzistorja?
V moj post # 16 sem ti rekel, da je narejena po mnogih zahodnih proizvajalcev polprevodnikov in je na voljo vsepovsod tukaj. Nimam pojma, kaj tranzistorji imate v vaši državi.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back