Mikrovalovna Journal vprašanje!

X

xjbocx

Guest
Želim prenesti na papir "Izboljšanje ločljivost IM in drugih izkrivljanja merjenje" v mikrovalovni reviji 1986 Ampak ne morem iskati uporabljate google! lahko nekdo povej mi, kako lahko prenesete tako star papir! Hvala veliko!

Preverite, katera knjižnica je ta dnevnik potem pojdite v knjižnico in ga kopirajte. British Library je skoraj vse revije. Lahko ga kupite iz njihove spletne strani. Ampak menim, da je drago.

Lahko jih poskusite emailing za papir. Naredil sem to večkrat in se nikoli ne, da ga pošljete k meni.

Kontaktne informacije: Z Mail: Mikrovalovne Journal PO Box 3256 Northbrook, IL 60065-3256 po telefonu: 847-291-5216 Z Fax: 847-291-4816 Z E-pošta: mwj@omeda.com

Hi Poskušal sem se obrnete Mikrovalovna reviji in jih zaprosila za kopijo članka. So me prosil, da se registrirajo, tako sem storil. vendar pa si oglejte naslednji odgovor.
V zvezi z dejanskim tiskani obliki revije naši zapisi kažejo, da smo prejeli vaše brezplačno naročnino uporabe. Zaradi zahtev založnika, ne moremo, da vas doda kot prost naročnik v tem trenutku. Ne pozabite, da je založnik zahteve se nenehno spreminjajo, zato vam svetujemo, da preverite, spet z nami in ponovno zaprositi za brezplačno naročnino
Vsak ena je naslednji članek ali dostop do tega članka po naključju?? Bom zelo hvaležen. KL Walton in VC Sundberg, "Broadband brazdasto rog design," Microwave J., str 96-101, 1964.

Mislim, da ste od sreče. So le arhivov sega do leta 2003 na tej točki v času.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back