Mikrotrakasta Antenna design

H

hxtang83

Guest
HI ... Mi lahko kdo pove, kaj je programska oprema, najbolj primeren za Mikrotrakasta antena design. Nekaj mojih prijateljev kažejo, ADS in Mikrovalovne Office. Thans ..

Sonetu Software EM, Zelandija IE3D ali AWR EMSight so dobre za ravninski antnnas (Mikrotrakasta) ... dobrih knjig: CAD Mikrotrakasta Antene za aplikacije Wireless Robert A. Sainati in Compact in širokopasovne Mikrotrakasta Antene Z Kin-Lu Wong, Wiley-literatura Objava ...

planarnih antene za brezžično komunikacijo z Wong Wiley-literatura Kin-lu publikacije

Če lahko u izročiti specifikacijo, bom z veseljem pomagali u. .. Glede Lupin

hi vsem, vidim, da je tema se ponavlja toliko tukaj, ki zaupajo v svoje simulator, vidim nekaj papirjev simulirajo s cst, vendar se ne strinjam z izmeriti, vendar je večina fdtd siumlators je zelo približno rezultati se ujemajo z izmerjenimi fdtd, vendar je zelo počasno primerjati z cst zakaj?. i zaupanja cst, vendar rezultati simulacije ne da natančno izmeriti. glede

hi, Mikrotrakasta antena design priročnika z Ramesh Garg, Prakash bhartia je dobra knjiga.

Živjo, mislim, da je bolje za vas, da delo s postavitvijo ADS, na prvi. po tem lahko uporabite HFSS, da bi dobili bolj natančne rezultate. (Na osnovi metode končnih elementov) Ampak Mikrovalovne Studio je tudi druga dobra izbira. Good Luck.

ADS andem-sonet, če veš, kako uporabljati Zelandija, da bi bilo bolje

Mislim, da Ansoft oblikovalec in ADS so dobri tudi HFSS in mikrovalovna studio

Kaj vam priporočam, če ste seznanjeni z uporabo programske opreme, ki. ADS, CST, Ansoft orodja. IE3d, SONET ... vsi so dobri.

ADS je zelo dobra v palaner elektromagnetnih simualtinos, i so uporabljali to veliko, in dal zelo dobre rezultate khouly

Za Planar Antene IE3D je najboljši simulator z natančnostjo in hitrostjo.

Včasih sem Agilent ADS-Momentum za veliko ravninskih patch antene rezultate strinjal z meritvami večino časa ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back