Mikrotrakasta antene zgodovine

A

aleksey0131

Guest
Pozdravljeni! Ali lahko nekdo predlaga knjige ali druge vire, kje lahko najdem informacije za revizijo v zvezi Mikrotrakasta (patch) antenami zgodovine?

Hvala za sklic, sem našel nekaj uporabnih informacij o strukturah patch antena, načrtovalskih metod in CAD programske opreme. Toda žal, nisem našel nobenih informacij o zgodovinskem razvoju patch antene.

[Quote = aleksey0131] Hvala za sklic, sem našel nekaj uporabnih informacij o strukturah patch antena, načrtovalskih metod in CAD programske opreme. Toda žal, nisem našel nobenih informacij o zgodovinskem razvoju patch antene. [/Quote] Attached tukaj je zgodovina Mikrotrakasta antene od Mikrotrakasta design Antenna Handbook jo Bhartia Bahl

Hvala! Imam to knjigo, in že so uporabili podatke od tam. Lahko se lahko spomnite druge sourses?: D

Te antene so bile uporabljene nazaj okoli leta 1960 v vesolje raket in vojaških tankov. Prvi je bil za zmanjšanje zračnega upora, drugi pa za zmanjševanje škode bojnem polju za komunikacijske sisteme.

Hvala za pozornost na to temo! Čeprav obstaja zelo malo informacij o tej temi, ki sem jih pregleda. Upam, da bo dovolj.

Hans Schantz ima zanimivo zgodovino anteno v svoji knjigi o anten UWB. Tam bo dovolj tam na Mikrotrakasta antene za koristno.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back