Mikrotrakasta antena popraviti krmi

C

cybcad

Guest
jaz sem simulacijo patch antena Sierpinski strani, ki jih napaja postavka Mikrotrakasta, vendar vhodna impedanca je tako visoka, da je S11 slabo, kako izbrati širino črte Mikrotrakasta, da se doseže dobro tekmo? hvala

Živjo, jaz ne morem dobiti svojo točko, zakaj misliš, da krmijo strani. Včasih sem ga napaja vertix s priključki bližine in mi zelo dobra vhodna impedanca. Optimizacija tukaj je, da izberete priključno točko krme črto pod obliž. BR Adel_48

hi adl_48: lahko dobijo dober vhodna impedanca pri multiband? in kako dobro pasovne širine je v vsakem pasu? v časopisu "Spremenjeno Contour celovito analizo za Sierpinski Fractal Carpet Antene z in brez Elektromagnetna Band Gap Ground Plane" z Ban-Leong Ooi, avtor uporabil strani nahranjene in dobil dobro vhodna impedanca, vendar ni uvedla kako izbrati širino črte krme Mikrotrakasta, jaz samo želim, da simulira model je predložil, vendar ne morem dobiti enake rezultate. bi vas prosimo, da naložite svojo simulacijski model tukaj, je ta problem me moti dolgo?

morda lahko uporabite koaksialnih krmo in krmo strani lahko uporabite nekaj mehkega, da računalnik napajalna napeljava

Hi cybcad, sem dobil vaš točko sem lahko dobijo dobre pasovne širine samo pri eni optimizacijo frekvenc, vendar pa sploh ne resonance frekvenc. Vendar, če bi želeli bom upload moje simulacijo, vendar je na moj laptop, ki ni na moji strani sedaj, tako da ne bodo mogli upload simulacije do sobote. BR Adel_48

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back