microcontrolled bojler krmilnik

L

lassy

Guest
Pozdravljeni! Jaz jim je bila dodeljena za projekt, s katerim sem se za oblikovanje mikrokrmilniška temelji krmilnik za domače gejzir / bojler. osnovi zahteve upravljavca je za uporabnika, da lahko ključ v želeno temp in on / off čas za geyser.there je treba tudi nekatere nekako fedback, ko je dosežen želeni temp in alarm, ko je temp presegla max temp nastavitev. prosim, če lahko pomaga, me kontaktirajte! koli pomoč whatsoevre bi bilo zelo cenjeno ... tudi če je samo nekaj nasvetov, na katerih mikrokrmilniška in drugih naprav za uporabo, saj imam malo ali nič znanja o mikrokrmilnikov ali kako work.can tudi email na lasborn@yahoo.co.uk prosim pomagajte mi! hvala

za povratne informacije lahko u uporabo LM35 temperaturni senzor

Tukaj je nekaj ključnih stvari si zapomnite - design za uporabo (kakšne so vaše zahteve?) - strošek je vse. Ne uporabljajte $ 3 senzor temperature, ko bo 50 centov različica delo prav tako dobro. - Od šole vidika, je bolje zgraditi nekaj, kar traja nekaj misli, kot da copy / paste rezultata. nekatere stvari je treba upoštevati - linearize vaš senzor temperature (če je to potrebno) - uporaba Schmitt sprožilec z hystoresis za svoje točke nastavljeno temperaturo (jo programske opreme lahko program, enak učinek, če uporabljate mikrokrmilniška) - termistorji so poceni - večina vaših stroškov bo zaradi temperature same sonde. se vgrajujejo v notranjost v rezervoar za vodo + voda dokaz je gotovo zahteven postopek. - Microchip naredi mikrokontrolerji in tudi videti njihov temperaturni senzorji številko dela TC620 učitelji ljubezen zvonovi in piščalke - za lažje izvajanje in prototip, nič ne bije 1-wire vmesnik za mikrokrmilniška aplikacije - razmisliti tudi o vožnji LED ali Zumer za dva indikacije, vodo temp v varnem območju delovanja ali vode temp je Over temperature. - Vklop / izklop - kako lahko u lahko quiesent trenutno majhna? Mr.Cool

Če grelec je AC, ne bi smeli uporabiti PWM zaradi hrupa, ki ga ustvarja. Lahko uporabite SCR, verjetno optično izolirani, ali trdnem stanju rele. SCR je dodatna korist sorazmernega nadzora, ne pa on / off, vendar to ne zveni kot jih potrebujete, da. Za grelec, boste prav tako želeli, da zavira preklapljanje okoli določene točke z majhno količino histereze ali samo zamudo. V nasprotnem primeru bi ga lahko določi na 100F in 100F na točno bi vklop in izklop, in tam so hrup razlikuje ADC obravnava del stopnjo.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back