Microchip PIC Programmer

N

neoaspilet11

Guest
Hej, fantje, kdo od vas ve za relativno poceni PIC programer, ki vključuje PIC18F6720 ali PIC18F8720? Progammer Universal je precej drago. Za prepričani, da morajo obstajati neke vrste cenejši različici tam. Hvala,

Poskusite Microchip PICKit2, stane samo $ 35 in ga podpira čipi ste jo omenili zgoraj.

Je treba opozoriti, da ICD2 in PicKit2 so razvoj programers in kot taka, ne smejo uporabljati za proizvodnjo kodo. Im prepričani, da veliko ljudi ne, čeprav. Kvalificirane proizvodnje programerji so bolj zapleten algoritem izracunava in preveri program za previsoko in prenizko napetostjo rutino.

Zdaj sem zmeden. Moje kode so za vsakodnevno uporabo. Vse možnosti, z dobro kakovostjo za proizvodnjo / razvojne namene z manj kot

hi neoaspilet11, jaz didnt pomeni, da vas zmedlo! Microchip ima informacije o načrtovanju algoritmi se uporabljajo za proizvodnjo kodo. Odvisno je tudi od vaš ciljni trg. Im ni prepričan o potrošniških dobrin, ampak za nekaj podobnega Automotive, vse vidike točke potrebujejo odobritve, vključno programer.

Programiranje algoritmov so isti, je samo programe in testih v ekstreme preddvorne.

[Quote = btbass] hi neoaspilet11, jaz didnt pomeni, da vas zmedlo! Microchip ima informacije o načrtovanju algoritmi se uporabljajo za proizvodnjo kodo. Odvisno je tudi od vaš ciljni trg. Im ni prepričan o potrošniških dobrin, ampak za nekaj podobnega Automotive, vse vidike točke potrebujejo odobritve, vključno programer [/quote]. Nisem dobil u. kaj je diffrence med načrtovanjem proizvodnje in eksperimentalno programiranje? tako uporabljajo iste algoritma! odobritvi s kom? mikročip? Automotive organ? pls pojasni ..

Njegov verjetno zato, ker da kode med razvojem, zaščito koda je onemogočena. Običajno v proizvodnji, kode morda zaščitena tako, da ga ni mogoče kopirati in povratne inženirstva za tiste, ki so pripravljeni, da to storijo.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back