G
geniusse01
Guest
hi
imam problem z UART, hočem, da uporabi PIC16F84A v serijsko komunikacijo, problem je, ko pišem program za pošiljanje podatkov (i, da initiazation & uporabite ta ukaz (soft_uart_write (i))) program dela in vidim, da na LED i povezave za prenos pin, problem nastane, ko hočem, da uporabi ukaz za branje
(I = Soft_Uart_Read (* REC), ali i = Soft_Uart_Read (REC)) to izročiti mi zmota
(_InvertMaskWr: Ni bilo mogoče najti
Bank ni bilo mogoče najti _InvertMaskWr)
hočem, da uporabi PIC16F84A samo za branje ..unlogical stvar je, če uporabim kateri koli ukaz za pisanje v program, tudi če je njegova navada Excute (kot jaz raba neskončno zanko in uporabljati ukaz za pisanje, potem ko je v cilj ni treba izvajati v programu), če delam to sporočilo o napaki ne bodo prikazovali. . tudi jaz želim uporabljati 1. pic, da se glasi, 2. da bi napisali: kako morem delati to .. program v MicroC, da sem napisal:nepodpisani kratko i;
nepodpisani kratko * rec;
neveljaven Glavni ()
(
Soft_Uart_Init (PORTB, 1, 0, 2400, 0);
trisa = 0,
trisb.f0 = 0;
trisb.f1 = 1;
while (1)
(
ne
i = Soft_Uart_Read (* REC);
while (! * REC);
if (i = 0xff)
(
Porta = i;
)
)
Soft_Uart_write (i);
)Hvala LOT vsakogar
imam problem z UART, hočem, da uporabi PIC16F84A v serijsko komunikacijo, problem je, ko pišem program za pošiljanje podatkov (i, da initiazation & uporabite ta ukaz (soft_uart_write (i))) program dela in vidim, da na LED i povezave za prenos pin, problem nastane, ko hočem, da uporabi ukaz za branje
(I = Soft_Uart_Read (* REC), ali i = Soft_Uart_Read (REC)) to izročiti mi zmota
(_InvertMaskWr: Ni bilo mogoče najti
Bank ni bilo mogoče najti _InvertMaskWr)
hočem, da uporabi PIC16F84A samo za branje ..unlogical stvar je, če uporabim kateri koli ukaz za pisanje v program, tudi če je njegova navada Excute (kot jaz raba neskončno zanko in uporabljati ukaz za pisanje, potem ko je v cilj ni treba izvajati v programu), če delam to sporočilo o napaki ne bodo prikazovali. . tudi jaz želim uporabljati 1. pic, da se glasi, 2. da bi napisali: kako morem delati to .. program v MicroC, da sem napisal:nepodpisani kratko i;
nepodpisani kratko * rec;
neveljaven Glavni ()
(
Soft_Uart_Init (PORTB, 1, 0, 2400, 0);
trisa = 0,
trisb.f0 = 0;
trisb.f1 = 1;
while (1)
(
ne
i = Soft_Uart_Read (* REC);
while (! * REC);