mehke nizki hitrosti USB gonilnik za PIC brez harware USB

E

Eugen_E

Guest
Zdravo,

Ali veste, če so v programskem USB za izvajanje nizko / sredini razpona PIC (kot PIC16F628, brez strojne USB enoto) obstajajo?
Mislim kaj takega
http://www.obdev.at/products/avrusb/index.html, vendar za PIC - Mislim,
da ni possbile, ker PIC počasnejši od podjetja AVR in za podjetje AVR izvajanje na meje - vendar bi bilo zanimivo, če obstaja.

Hvala.

Polkomtel podpisał list intencyjny z Grupą Lotos, dotyczący nawiązania współpracy w projekcie cyfrowej łączności dyspozytorskiej z wykorzystaniem technologii CDMA (tzw. system trunkingowy).

Read more...

Zakaj ne uporabljate 16F2550?V 16F628A ni dovolj hiter.

Nikoli slišal za 16F2550, i iskali, vendar niso mogli najti tudi na spletni strani mikročip.
Vprašanje je samo radovednost, če želite izvedeti, če morem povezati manjše PIC na USB brez serijski / USB pretvornik.Včasih se v veliko količino i najti majhne PIC cenejši kot AVR in sem mislil, da morda obstaja software USB za PIC.Ampak sedaj je jasno, 16F628 je prepočasen za to, bom držijo AVR.

Najbrž se bom, blueroomelectronics se nanašajo na PIC 18F2550 USB.Pravzaprav, je 18F2450 (najcenejši USB PIC), ne bi stroške veliko več kot le 16F628, tako da se lahko sprašujem zakaj poskušate programske USB?

Ups moja napaka,
mislil sem na 18F2550.Hvala FVM.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back