MAX7219 zaslonu strojevodja

P

pasicr

Guest
Hi, Če kdo uporablja ta grafični gonilnik, mi prosim povej, kako si izvajanje največja intenzivnost za zaslon (LED diode na primer), glede

Obstajata dva načina za nadzor intenzivnosti s tem voznikom. Če pogledaš na podatkovnem listu, omenja zunanji upor za nadzor intenzivnosti (analogni), ali jih lahko naložite hex vrednost v register intenzivnost (digitalni), da spreminja svetlost. Upanje to pomoč, Pld4me

Sem ga uporabljajo v PICbasic in je pod nadzorom programske opreme, sem uporabil osem in naredil volt / amp meter z uporabo max7219, vendar pogled na list, boste našli vse, kar morate vedeti o litlle chappy wizpic

Hi electronicus, o tem shematični R1 je 22k, mi lahko poveste, zakaj je to točno vrednost, če sem decrese to vrednost na 10K na primer, bom dobil biger intenzivnosti LED luči. glede

[Quote = pasicr] Hi electronicus, o tem shematični R1 je 22k, mi lahko poveste, zakaj je to točno vrednost, če sem decrese to vrednost na 10K na primer, bom dobil biger intenzivnosti LED luči. Glede [/quote] Tukaj je MAX7219, Data Sheet. Go preveč pag. 11

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back