Matrix Ključne odbora in štirje 7 Seg. Display.

C

Code Warrior

Guest
Prosim, daj mi na primer koda za 4X4 matriko skeniranje. Prosim, dajte mi kodo za 8051. Tudi to, da pripombe, kako kodo izvedbo ukrepa. In tudi predlagamo mi kodo za štiri 7 segment izpis skeniranje z uporabo skupnih anodne. Tale je tudi za 8051. Prosim predlagajte mi kode.

hi i so se ta funkcija (scan 4x4 ključnih matrika) in deluje dobro. boste našli funkcijo kodo, ki uporablja Keil in shematsko upanju, da pomagajo u: vas) free to ask me vsako vprašanje. Salam Ahmed www.ig.org

Hvala za pomoč, vendar si ni dal kodo za štiri 7 segment izpis multipleksiranje.

[Quote = Code Warrior] Hvala za pomoč, vendar si niso dale koda za štiri 7 segment izpis multipleksiranje [/quote] NI TREBA HVALA ME:.) Delam v tem kodeksu, ko bomo končno sem jo naložite tukaj , upam, da to kmalu imeli lepo Ahmed dan www.ig.org

kakšen program uporabljate, da zbere te? Nisem dober s C, ali imate različico v asm? ALI tudi hex datoteko? Hvala

teče 4 sedem segment diaplay ni težko delo, šele raba multipleksiranje. pošljite vrednosti enot premoženja mestne in nastavite bit povezan z anode to bit, potem pošljite vrednosti deset mestno in nastavite bit povezan z anode to bit, ampak CLR enote segment bit .... opravljajo, kot je ta za vse 4 cifre. S spoštovanjem

Zgornja Naložena datoteka je napaka. plz še enkrat naložite. regars

[Quote = ctownsend] kakšen program uporabljate, da zbere te? Nisem dober s C, ali imate različico v asm? Hvala [/quote] To je jezik c, c Keil prevajalnik za 8051 družino:), je dober in enostaven, www.keil.com lep dan Ahmed www.ig. org

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back