Market v Singapurju za Analog IC design

K

kaba

Guest
Hi, jaz sem analogni IC design inženir z 4 let izkušenj na področju močnostne elektronike IC (in 2 leti izkušenj je aplikacijski ravni močnostne elektronike design, pred tem). Sem pristojni inženir z veliko čipov izdelani. Delam v Singapurju. S to vrsto izkušenj, koliko bi moja mesečna plača je v Singapurju? Tudi tisto, kar bi moje mesečne plače v državi, kot je Indija ali Kitajska? Vaši odgovori so zelo cenjeni. Najtoplejših v zvezi, kabab

Nisem prepričan, o plači v Singapurju. Plač na Kitajskem ni veliko - le okoli 10000RMB na mesec v povprečju za analogni IC oblikovalec. To plače je dobro, če živiš na Kitajskem, vendar slaba v primerjavi z ostalim svetom. Ne pozabite, da je življenjski standard na Kitajskem je veliko nižja kot v zahodnem svetu, zato ne pričakujte plače za visoko. Mislim, da če ste v Veliki Britaniji / ZDA, bo vaše plače precej višje. Po davčni boste verjetno dobili okoli 60.000 $ na leto, in to je lahko veliko večja, če ste izkušen oblikovalec z dobro referencami. [Size = 2] [color = # 999999] Dodano po 1 ur 28 minut: [/color] [/size] prijatelj min waid tudi, da je Azija ni dober kraj za IC oblikovalec zaradi pomanjkanja oblikovalskega podjetja IC .

tcfk2, hvala za vaš odgovor! Res je, da IC design zdi, da je samo dobro plačani v ZDA. Imam fleksibilnost gibanja, ampak jaz bi raje, da ostanejo v Singapurju, ker mi je všeč državo. Na žalost so inženirji niso plačani tudi tu v primerjavi z drugimi poklici tukaj. Moja plača skupaj (vključno z vsemi) je približno 4500 dolarjev Singapur mj (za vaše reference) Tukaj inženir je inženir - ni posebne razlike med analognim IC, digitalni, ali celo PCB inženir, ali "izdelek" inženir - čeprav obstajajo delovna mesta imajo različne težavnostne stopnje. To se mi zdi nepošteno. Hvala za info na Kitajskem. Plača je vsekakor zelo nizka in ne morem govoriti jezik. Ampak hvala za vaš odgovor. PS: Zakaj je ta svet tako tiho? Ali obstaja boljši forum vprašati takšno vprašanje? Najtoplejših v zvezi, kabab

Morda vodstveno kariero je boljša možnost? Na primer, upravljanje ekipo inženirjev? Ta del foruma je tišji. Jaz bi se zanimalo, če obstajajo podobne forumih. Terence

2 Kaba: To je zanimivo, da izveste več o tem v Singapurju Nekaj vprašanj: Ali imate kakšne druge posredne koristi, razen to plačo? kaj so davki (običajno), za takšno plačo? Kateri so tipični stroški namestitve? Vsaka priložnost, da "Tujini - kot" pogodba za tuje inženir (s pogojem namestitev itd)? Hvala!

Plač na Kitajskem bi bil več kot to, bo sveže diplomante z diplomo master dobili okoli 8k * 14/year, in z 4 leta izkušenj analogni design, mislim, da bi se plače nad 200k. Ampak še vedno, to je manj kot v Singapurju:)
plač na Kitajskem ni veliko - le okoli 10000RMB na mesec v povprečju za analogni IC oblikovalec. To plače je dobro, če živiš na Kitajskem, vendar slaba v primerjavi z ostalim svetom. Ne pozabite, da je življenjski standard na Kitajskem je veliko nižja kot v zahodnem svetu, zato ne pričakujte plače za visoko. [Size = 2] [color = # 999999] Dodano po 1 ur 28 minut: [/color] [/size]

Lahko rečem, Singapur ni pravi kraj za to IC Design. Obstaja samo 10 -12 podjetja. In potem obstaja veliko število diplomantov, ki prihajajo iz univerz pravijo, 100 na leto z zasnovo ic kot svoje glavne. V smislu kakovosti, ne morem komentirati. Tako lahko podjetja izbrala iz večje bazena in ni nobenega pomanjkanja potrebnih talent za vrsto dela tukaj. Torej Supply Vs povpraševanje pravila tukaj velja, kot je povpraševanje manjše ponudbe, je več.

Kaj vse so Analog IC design podjetij v Singapurju nobenih imen .. ?

Hi Kaba, Vas zanima gibljejo na drugo podjetje v Singapurju. Vem, ena družba, ki je zaposlovanje analogni oblikovalcev. Če zanima, pls odgovor na omega66@rediffmail.com . Bom vas obvestili o podrobnostih. omega66.

to je noro ... če ni nobene razlike med plačo, digitalni / analogni ali celo pcb oblikovalec je to lahko samo pomeni, da se delovna mesta, ki je storjeno v Singapurju razmeroma enostavno. Analog design je veliko težje kot pri drugih delovnih mest, oblikovanje zato je ponavadi bolje plačajo, če vsebino dela je preveč preprosto tako, da vsakdo z malo analogno znanja, lahko izpolnite.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back