Mala dvoma ADC analogni vhodni obseg

E

ElVale

Guest
Počutim se neumno, da ni to razumejo.Poskušam uporabiti PCM1808 ( podatkovni list ) 24 bitov ADC, ki je nominalno Vcc = 5V in maximun analognih napetosti vhodnih -0,3 V do (VCC 0,3 V) <6,5 V. Prav tako Vref = 2.5V.Format podatkov je 2 'levi dopolnjujejo upravičena.

Kaj uganke me je v električne značilnosti, kjer piše Input Voltage = 0.6Vcc-p nominalne Vp in v priporočenih pogojih za poslovanje, kjer piše Analogni vhodni napetosti, skale (-0 dB) na VCC = 5V za 3 Vp-p tipično.Kaj ti dve dejstvi pomeni?in po kakšni napetosti je vse 1s in vse 0s?Jaz bi res cenim nekaj razsvetljenja.

saj vref = 2.5V, nato 1s vseh bi morala biti na vp-p = 2.5V.3Vp-p morda pomeni ADC še vedno lahko ustrezno dela na 3V, če pa ta presega 6.5V, VGS morda presega svoje meje.

To je tisto, kar mislim.Upam, da pomaga.

which is confusing because Vref is supposed to be the maximum voltage to convert, not the "center voltage".

OK Naj Preformulirati nekaj stvari: to dejansko res? Center napetost (VREF) = 0,5 VCC,
ki je zavajajoče, saj je Vref naj bi največje napetosti pretvarjati, ne "center napetost".Druga stvar je, ker je to dva posadka vse 0s in vse 1s bi bila blizu 0, tako da tisto, kar sem mislila je, na kateri napetost je največja posible vrednost (Hex 7FFFFF) in najmanjši posible vrednost (čarovnica 800.000).
thing in the datasheet at Recommended Operating Conditions: Analog input voltage, full scale, does it mean that the signal is at full scale at 3 V?

Jaz sem zmedena 3Vp-p
stvar v obrazcu na Priporočena pogojih delovanja: Analogni vhodni napetosti, skale, ali to pomeni, da signal je v skale pri 3 V?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back