M-Tech/MS z izobraževanjem na daljavo

MTECH z izobraževanjem na daljavo je tudi, ki jih ponuja Država Karnataka Open University. Pridružil sem kot študent na svoje študijske center v Hyderabad, Indija, ki se nahajajo na lakdikapul. študijski center: www.vastecno.com provizija: 10.500 rupij na SEM

je MTECH skozi izobraževanje na daljavo, tudi, ki jih ponuja Država Karnataka Open University. Pridružil sem kot študent na svoje študijske center v Hyderabad, Indija, ki se nahajajo na lakdikapul. študijski center: www.vastecno.com provizija: 10.500 rupij na SEM
Mislim, da sem omenjene spletne strani z napako črkovanju. Spletna stran je [url = http://www.vastechno.com] Vas Technologies [/url]

Mislim, da samo to (informacijska tehnologija), seveda je tam, če sploh vgrajenih tečaji so tam obvestite ...

mislim samo to (informacijska tehnologija), seveda je tam, če sploh vgrajenih tečaji so tam obvestite ...
Čeprav specializacije je na voljo v IT, lahko izberete izbirni v vgrajenih in VLSI. glej, v skupini B, kjer imate te. skupina b podatki so na voljo na naslovu: [url = http://vastechno.com/mtech.html] Študija Center - Pogosto zastavljena vprašanja [/url] in i dont mislim, da je posebej MTECH je na voljo v razdalji samo za vgrajene v Hyderabad.

Hello World!! Jaz sem v zadnjem letu BE (Information Technology) in prav tako me je bilo v eno od company.An bom še naprej, da je, ampak jaz sem tudi zainteresirana za nadaljnji študij oziroma MS. Ampak ne morem ker je zaradi finančne težave, tako da bom po tem 2yrs ali se lahko s krajšim delovnim časom prek zmedena to im, tako da lahko kdorkoli vodič mi in lahko pravilno predlog prav tako lahko u izročiti mi vsi seznami univerz Odgovori India.Plz ASAP, hvala.

Hi, opravičilo za zamudo .... sem imel izpite. Lahko poskusite možnost, da delam. VTU (Karnataka) je s krajšim delovnim časom M. Tech tečaji v VLSI in vgrajenih sistemov (kjer sem trenutno počne - rightnow zaključili 2. semster .... še 4 more iti ...). Šole, ki ponujajo v Bangaloreju, je BMS in UTL, Če vas zanima izvedeti podrobnosti, povej mi, se dobim u info. Na zdravje, Kiran
Hi, sem hotel narediti s krajšim delovnim časom MTECH od Bangalore, in nisem mogel odpreti http://pgcet.vtu.ac.in Prosim, lahko u izročiti mi nekaj podrobnosti. Kako lahko dobim več informacij o tem? Ko je vhod izpit poteka? Hvala, Digant

Hi, Ali obstaja M.tech program (krajši delovni čas) za električne in elektronika diplomantov v BMS ali kateri koli drugi šoli v Bangaloreju? Trenutno im v blr.Please pustiti mi znanje. Hvala in pozdrav, Malini

hi Malini, da je njihova vendar s krajšim delovnim časom samo za 3years izkušnje osebe, prav tako mora podjetje, ki delate strinjate za to MTECH .. PGCET je zaprt mislim. poskusite za manipal ...

hi Malini, da je njihova vendar s krajšim delovnim časom samo za 3years izkušnje osebe, prav tako mora podjetje, ki delate strinjate za to MTECH .. PGCET je zaprt mislim. poskusite za manipal ...
Hi Sanju, hvala ... WL chck v manipal. Rgds, Malini

hi Kiran, Ker zdaj s krajšim delovnim časom je na voljo na zgoraj omenjenih šoli? Delam v Bangalore in želite storiti M.tech s krajšim delovnim časom. Lahko navedete druge šole v Bangalore?

Ker zdaj s krajšim delovnim časom je na voljo na zgoraj omenjenih šoli? Delam v Bangalore in želite storiti M.tech s krajšim delovnim časom. Lahko navedete druge šole v Bangalore?
CHECK v PGCET CELL boste dobili seznam šola, ki je s krajšim delovnim časom

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back