M-Tech/MS z izobraževanjem na daljavo

Sem naredil M. Sc v electronics.i 2yrs imajo izkušnje pri domain.but testiranje hočem narediti MTECH po razdalji education.can eno tel, ki specializacijo moram vzeti?. m malo zmedeni o tem, vgrajenih sistemov in računalniške aplikacije

jaz sem Willson. svojo univerzo kvalifikacija je MCA. Želim storiti M. Tech:. Idea: [url = http://www.backup-sensor.com] Parking Sensor [/url]

hi, jaz sem ob nastopu PGCET izpit v letošnjem letu za MTECH (računalništvo). Rad bi, da seveda del časa v vtu, saj delam v Bangalore. Ampak hočem vedeti, kdaj se bodo razredi izvajajo tečaje za ta čas dela. Je čase se bodo prilagodljivi, saj včasih lahko dobim za delo ob vikendih tudi, če je obremenitev dela tam. In kot na podrobnosti v brouchure, za del računalniške časa inženiring omrežje je tam v kolaž Bangalore BMS. Kaj pa, računalništva in tehnike in seveda strukturo pristojbine za to tekoče leto preveč? Prosim, kdo bi me podrobnosti o tem - Cheers mam2009

[Quote = ivar4ever] Zdravo, jaz sem b-tech elektronike in komunikacij in želite storiti MTECH (v elektroniki in releated specilizaions) thrugh razdalje eduacation. Pošlji nasvet za institucije za isto. (V Indiji) Vaš odgovor: To lahko storite vaše Oddaljenost M TECH od IETE. www.iete.org si lahko ogledate te spletne strani, http://www.electronicsforu.com/electronicsforu/articles/ http://www.electronicsforu. com / electronicsforu / članki / http://www.electronicsforu.com/electronicsforu/articles/ za projekte: http://www.kitsnspares.com/user/default . asp lahko stik z mano na: efyedit7@efyindia.com efyedit7@efyindia.com [/quote]

Manipal MS Corporate Izobraževanje ni učenje na daljavo in namesto, da je off campus učenja, kjer imamo razrede med vikendi (samo ob nedeljah (10 ur)). To je res UGC Priznana in trenutno je delovati v Bombaju, Bangalore, Hyderabad in Chennai. Njena 100%-krat boljša kot katera koli druga Distance Learning MS tečaji in tudi celo bolje kot BITS. Pojdite skozi spodnji spletni strani http://www.corporateprograms.manipal.edu/ Cheers ...

Hi Kiran, sem v Bangalore n am delajo v zasebnih skrb. Želel sem narediti MTECH (Embedded / VLSI) skozi edu razdalje (v smislu, razredih konec tedna). tako da lahko pls zagotoviti mi podrobnosti v zvezi z univerzami, da je r zagotavlja M.tech skozi razdaljo v Tamil Nadu r v Bangalore .. thamks, Vijay.

Hi All, sem imel pogovor z Manipal Univ in so UGC priznane za učenje na daljavo MS računalništvo seveda. Želel vedeti, če ima kdo od vas naredil daljavo MS Computer Science od Manipal univerze in je priznano zunaj na IT podjetja. Pomočni bo učenje na daljavo je treba upoštevati za delo Predavatelj v šolah. Vse v vsem, je prav, da gre za učenje na daljavo s pomočjo Manipal univerzitetni Prosim prosim prosim odgovor S spoštovanjem, Vidya

Hi Vidya, jaz sem trenutno početje Part-Time MS (Microelectronics) v Manipal Univ. Ni razdalje seveda, svoje krajšim delovnim časom enega. Moraš se udeleži razred v nedeljo in jih je treba ohraniti 75% udeležba, da so v Sklepni semester izpiti. To MS je UGC priznana, vendar ne z AICTE. Običajno Gimnazije prosite za ME ali M. Tech, ki jih morajo odobriti AICTE.

Hi, Hvala lepa za vaš odgovor. Želela sem iti za učenje na daljavo, kot bom premika na Dalhousie, Himachal za 2 leti. Takoj ko ne bo kolegij storiti del časa celo MS. : (Ali poznate učenje Oddaljenost od Manipal Univ Bo to pomagalo v prihodnje možnosti za kariero?

če imate exp defenetely smo jim ne gre za predmet sake. Vedeli smo, da vsi počnejo za tolikšni meri, da bi morala puščati ne le znanja in stikov, ampak vrednost recongnised s strani podjetij in Govt Indije. Obveščamo vas, da se ms manipal ni odobril AICTE. smo naše btechs s konkurenčnimi v izpiti in ne veljajo za univerze šteje desno. Zakaj??? stopnjo je treba potrditi z AICTE za inženiring tečaje. Zdaj Izbira je Urs. Mislim, da celo BITS pilani razdalje in za MBA so (symboisys, ICFAI) ne recongised z UGC, AICTE. če si zares želite nadaljevati vzlet za eno leto sabstical pusti to in ne 1. in 2. semestra nato v času projekta priti nazaj na svoje prvotne družbe ali nove družbe. vse najboljše. 2sem časa samo muhe, kot nič. Verjemi mi. -Amar.

Živjo Lahko katera koli od dajejo odgovora na to delovno mesto in mi povej, kako uporabiti v VTU ali kakšno drugo univerzo za MS / MTECH v ComputerScience? 1. Imam Redna MCA degreee. . Bo MS / MTECH v CompterScience z izobraževanjem Oddaljenost daj mi višje kvalifikacije? 2. Ali lahko zaprosim za polni delovni čas dr po tej poti? 3. Je to tečaj (MS), kar ustreza MTECH? 4. Ali tujih univerzah, da je to kot tečaj PG. Menijo, da je moj MCA kot UG seveda. 5. Ali je to seveda odobril AICTE?

HIII sem zaključena bo v njem. Sedaj im intrested v M. TECH 2010 izobraževanja na daljavo. Bo kdo povej mi visokih šol ponuja tako. Jaz sem misli tudi MS od Bits Pilani.Plz prijatelji povej mi približno enako. im iz Pune. in je possibal za mene MS od Bits Pilani. čaka na odgovor ur

Hi ... na isto temo, bi u pomoč mi v obračun je eden od mojih dvomov ...?? Imam delovne izkušnje 2 leti, je mogoče za mene, da prevzamejo MTECH del časa skozi PGCET ...

Hi, sem slišal kar veliko ljudi sprašuje, ali je MS (študij na daljavo programa v Indiji), s polnim časom M. Tech? No fantje, ki v industriji VLSI iz dolgih (v kar nekaj podjetij) sem videl, da države članice iz BITS Pilani ali iz katere koli druge univerze v Indiji ni primerljiv s celotnega programskega časa M. Tech. Večina družb meni, da teh potrdil MS so dodatne kvalifikacije, ampak navada, da se jim enakovredni polni delovni čas M. Tech. Tudi s krajšim delovnim časom M. Tech je boljše kot MS programi. Glede Chethan

Pravijo, da ne bo nobene razlike med rednimi MS in MS v Indiji, ki jo nudi IIT chicago. Tisti ljudje, ki opravljajo / načrtovanje, se obrnite na mene / me vodnik. Hvala Ajaykrishna.vv @ gmail.com

[Quote = jo.kply] Živjo Lahko katera koli od dajejo odgovora na to delovno mesto in mi povej, kako uporabiti v VTU ali kakšno drugo univerzo za MS / MTECH v ComputerScience? 1. Imam Redna MCA degreee. . Bo MS / MTECH v CompterScience z izobraževanjem Oddaljenost daj mi višje kvalifikacije? 2. Ali lahko zaprosim za polni delovni čas dr po tej poti? 3. Je to tečaj (MS), kar ustreza MTECH? 4. Ali tujih univerzah, da je to kot tečaj PG. Menijo, da je moj MCA kot UG seveda. 5. Ali je to seveda odobril AICTE? [/Quote] UGC predpisi ne priznavajo tečaji način razdaljo equivallent na svojih rednih ali s krajšim delovnim časom števec delov. Toda sprejem smernic za doktorat iz IITs, IISc, IIITs ne navaja, da potrebujejo M. Tech ali MS v redni način. Rezultat je 1. Tudi jaz se isto vprašanje kot vi. 2. Nisem mogel najti jasen odgovor še 3. To je odvisno od univerze, ki zagotavljajo študijem, ali da ne sprejmejo mojstrov skozi način razdalje. Nekdo prosim objavite svoje ugotovitve v zvezi s tem.

Pišite nam za sprejem v Tamil Nadu, Karnataka, Maharastra v različnih Universities.We imajo veliko povezav z različnimi Universities.We zagotavljajo sprejem pomoč za MBA, BBA, MBBS, MD / MS, BDS, MDS, BE / B.TECH., ME / M. TECH., dipl / M.Sc. Naše zaupanje je registrirana (201000105) in mi naše delo resnično. Kontakt: Himanshu Chauhan generalni skrbnik (VCET) 919.566.015.235 919.940.204.141

[Quote = kiran81077] Hi, opravičilo za zamudo .... sem imel izpite. Lahko poskusite možnost, da delam. VTU (Karnataka) je s krajšim delovnim časom M. Tech tečaji v VLSI in vgrajenih sistemov (kjer sem trenutno počne - rightnow zaključili 2. semster .... še 4 more iti ...). Šole, ki ponujajo v Bangaloreju, je BMS in UTL, Če vas zanima izvedeti podrobnosti, povej mi, se dobim u info. Na zdravje, Kiran [/quote] Hi Kiran, sem complted btech iz računalništva, zdaj me zanima za MTECH v cs. . Hočem vedeti, kako i sthe seveda v tej univerzi? Koliko truda je potrebno za dokončanje tega? Kot je na moje znanje, da ima 4 semestre mislim. Hočem vedeti, hoe thos je razdeljen na 3 leta. lahko u prosimo, da me nekaj podrobnosti informacij.

Obstaja veliko iiit je MTECH, ki ponujajo programe način razdalje. Najboljši ki sem vam predlagam, je od i2it Pune pridružena ignou. Potrdilo se izda univerza ignou ob uspešnem zaključku tečaja programa. [Size = 2] [color = # 999999] Dodano po 3 minutah: [/color] [/size] I2IT Pune je res najboljši inštitut za MTECH. Admissions so še vedno na ne zamudite te priložnosti. Za več podrobnosti obiščite isquareit.ac.in [size = 2] [color = # 999999] Dodano po 20 minutah: [/color] [/size] I2IT Pune je res najboljši inštitut za MTECH. Admissions so še vedno na ne zamudite te priložnosti. Za več podrobnosti obiščite isquareit.ac.in

hi iam Ganesh sem videl ur pošti u plz kažejo me razdaljo MTECH način v Hyderabadu specializacije v vseh električnih subs iam 2010 passout. plz pomoč mi. iam pripravljeni storiti izobraževanje na daljavo od anna, annamalai univerze in vse ap univerze

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back