M-Tech/MS z izobraževanjem na daljavo

Živjo, Včeraj sem poklical Manipal University fantje in dobil info ... Ti bodo kmalu začela v Delhi .. Hvala za info .. Rajesh Kumar

Fantje imam stik teh Manipal podjetja MS fantje .. največja pomanjkljivost, ki jo vidim v tem, da to seveda ni UGC priznana .. tako da dvomim o veljavnosti certifikata po zaključku tečaja ... Jaz sem bolj zanima PGCET .. kot sem v Bangalore zdaj .. vendar je še pomembneje, predvidevam, da bo seveda UGC priznati .... lahko kdo potrdi to ... se bo potrdilo, ki na koncu 3 leta, del časa MTECH seveda enakovredna redni 2 tečaj leto MTECH?? Prosim, odgovori .. hvala veliko

Hi Biswani, seveda je gotovo enakovredna M. polnega delovnega časa Tech. PGCET Izpit je zaradi kadarkoli zdaj. Povezava Izpit za podrobnosti PGCET so spodaj. pgcet.vtu.ac.in povezava nekje je problem. So potrpljenje in poskušati. hura, Kiran

Hi All, težko pričakovanih PGCET - 2008 je tukaj zdaj: Pomembno Termini: 1) je navzdol obremenljive prijavnica so na voljo šele od 2008/04/05 do 31-05-2008 2) Zadnji dan za sprejemanje izpolnjeno prijavnico na PGCET Cell, Belgaum: 31-05-2008 3) Pisna Test: 22-06-2008 (nedelja) 5) Rank Izjava: 2008/10/07 (pogojno) 6) Seat Selection: 14-07-2008 pogojno). Imam naložene prijavnice, brošuro s tem odgovorom, kot včasih bi pgcet.vtu.ac.in spletni strani ni na voljo. Imajo veliko časa študija. Na zdravje, KK

Prosim, povej mi kaj naredi razliko, če ni priznana UGC.? Ne poznam vrednosti UGC. Manipal uni (dist edu) daje edu le za employess .. Vsak vpliv na delo ali tam kariero.?

Če UGC priznanih potem se bo stopnja uradno priznane v vseh univerz. Vendar pa lahko podjetja še vedno vrednost MS stopnjo po Manipal.

Govoril sem z manipal univerzalni learing Pvt Ltd, svoje UGC priznani

Imel sem prejel mail od njih nekaj mesecev nazaj .. jasno navaja, da ni UGC priznano .... tako da prihaja kot presenečenje .... ampak jaz se radi vedeli, da je govoril .... ur o programu MS podjetja, kajne? [Size = 2] [color = # 999999] Dodano po 25 minutah: [/color] [/size] Govorim o poslovnem programu MS samo .... ne gre za učenje na daljavo tečaji ..

hai iam BE v elektroniki in komunikacije in hočem ME storiti v annauniversity na istem področju z razdalje education.please dal imformation o tem, kako uporabiti

Hi ... Je VTU ponudbo s krajšim delovnim časom M Tech za energetsko elektroniko? Prosimo, da objavite svoj odgovor, če nekateri telo ve???

Hi VTU ponuja del časa MTECH le v računalniških omrežjih in VLSI in vgrajenih systerm design. VTU ne ponuja krajši delovni čas MTECH v močnostne elektronike. Glede Sudarshan

Hi Guys, sem govoril z Manipal Guys prejšnji teden. Part-Time MS tečaji so UGC priznana. Dobil sem odgovor od Rajendra Joshi, Manipal
Manipal University je Predvideni University Priznani z UGC, kot tudi Ministrstvo za HRD, Govt. Of India. Vendar pa program MS, ki jih ponuja Manipal University je off campus program, ki je na voljo strokovnjaki delajo ob vikendih. To je ni odobril AICTE kot AICTE odobri le za polni delovni čas na kampusu programov. Potrdilo, ki se podeljuje nima nobene navedbe glede časa delno ali učenje na daljavo v njem, in je tako dober, kot ob koncu tekme potrdilo. Program je na voljo skoraj tako kot avtonomna enega po Manipal University. Vendar pa je zelo široko sprejeta v industriji in imamo izključno serij za zaposlene v podjetja kot so Intel, Honeywell, IBM in GE če naštejemo le nekaj in imamo kandidatov, imenovani iz več kot 55 podjetij. Lahko se registrirate za doktorat iz Manipal University po zaključku programa MS, kot tudi z drugih univerz tudi. Toda, vas prosimo, da preverite pri univerzo / neposredno sproži tudi, ker lahko imajo svoje kriterije, kot dobro. Kumar

Hi Sir, im pred kratkim zaključila btech zdaj im zainteresirani, da ms z izobraževanjem na daljavo lahko u prosim dajte mi kakšne predloge za to

Hi, Pred kratkim sem slišal za program, MS, ki jih ponuja Illinois Institute of Technology, Chicago. Njena accrediated v ZDA in jih ponujajo tečaje prek spletnih učenje z učenci, ki bo prišel na izpite, bodisi v Chicagu ali v svojih lokalnih središč v drugih countries.In Indiji, ki so jih centri v Mumbai, Chennai, Bangalore, Pune, itd ... Prosimo, lahko nekdo povej mi, če ste naleteli na ljudi, ki so storili to usmeritev in se delijo svoje opinoin na tej poti ..

Imam prijatelja, ki je opravljal svoje MS v Illinois Institute of Technology, Chicago ... Njena malo drago seveda (okoli Rs.4Lac) .. Razredi so na spletu in u morajo nastopati izpite v kateri koli od centra.

vsakogar, ki je opravljal razdaljo MS v elektroniki, lahko pojasnite, kako izvajati vaje je bila razširitev center, ali ki univ / CLG ponuja najboljšo objekt?

Illinois Institute of Technology (IIT ZDA) izvaja izobraževanja v daljni Masters Electronics. Zelo dobro urnik in techlogies lahko izberete. Preverite pri svojem lokalnem svetovalcu. -Paul

Hai prijatelji ... Delam v Abu Dhabi ... končal b.tech v IT in MBA ... wud želite narediti m.tech prek programov izobraževanja na daljavo .... CUD kdorkoli kažejo, univerz in podrobnosti zagotavljajo M. tech izobraževanje na daljavo .... moj materni je Trivandrum, Kerala ... hvala fantje

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back