M-Tech/MS z izobraževanjem na daljavo

I

ivar4ever

Guest
Hi, jaz sem b-tech elektronike in komunikacij in želite storiti MTECH (v elektroniki in releated specilizaions) thrugh razdalje eduacation. Pošlji nasvet za institucije za isto. (V Indiji)

Hi Friend, Katero mesto se nahajate v Indiji? Edina možnost, da sem seznanjen je "Bits, Pilani", ki vodi na daljavo MS programov. Lahko pa se odločijo za Part Time M. programov Tech. Na zdravje,

početje izobraževanje na daljavo ni priporočljivo, saj ne boste mogli sami posvetili v celoti program. bolje pridružijo za celoten program časa.

jaz sem v Bangalore. Zavedam se BITS tečajev. vendar so programi sodelovanja z organizacijami. ddkrishna, ja u so pravilne, vendar se ta možnost zdi najbolje, da me! hvala veliko

V Chennai Sathyabama universty ponuja študij na daljavo v ME na področju uporabne elektronike in M. Tech v VLSI design. u lahko bolje checkout za podrobnosti v www.sathyabamauniv.ac.in

ne u so izobraževanje na daljavo tudi tam. becoz Študiral sem tam samo. morda ni prikazan na strani. u so Applied elektronike kot specializacije za to delovno mesto diplomi. in takse je okoli 20.000 na SEM. bolje u klic uprave oddelka.

Hi, opravičilo za zamudo .... sem imel izpite. Lahko poskusite možnost, da delam. VTU (Karnataka) je s krajšim delovnim časom M. Tech tečaji v VLSI in vgrajenih sistemov (kjer sem trenutno počne - rightnow zaključili 2. semster .... še 4 more iti ...). Šole, ki ponujajo v Bangaloreju, je BMS in UTL, Če vas zanima izvedeti podrobnosti, povej mi, se dobim u info. Na zdravje, Kiran

Živjo, se sklicuje na vaš mail prej, vas prosimo, fino moj odgovor: (moram plini odgovoriti na EDAboard sam post, saj lahko pomaga drugim tudi) VTU ponuja 3-letno partime seveda. Lahko traja tečaj, bodisi s pisanjem PGCET ( http://pgcet.vtu.ac.in/ ) ali prek vseh india izpiti Gate (Prednost pri Gate kandidatov). PGCET izpiti bodo na splošno poteka nekje v juniju / juliju (jaz ne mislim, da lahko traja do letos). Veje za tečaj M. Tech, ki so na voljo za Electronics Engineers & Computer, so: VLSI & Embedded Systems Engineering ali računalniško mrežo. (I so se odločili za prvo). Prvi 4 semestre bo teorija dokumentov (10 oseb). Semester izpiti so ONLINE tipa (Ne konvencionalno izpite). Tečaj znaša Rs. 40000 / - na leto (za 3 leta, bi to stalo 40.000 R + R + R 40.000 40.000 Rs = 1, 20.000....), Če jemljete up tečaj v BMS College of Engineering. Edini kriterij za pisanje PGCET za Course s krajšim delovnim časom M. Tech je, da ste dosegel atleast 55% v BE / B.Tech in morajo imeti atleast 3 let delovnih izkušenj z dnem Graduation. Imam priložen učnim načrtom za tečaj preveč. Na zdravje, Kiran

Opravičilo, prejšnji mail ni imel verige mail prosi za info: Tukaj je: ----- Original Message ----- From: ivar4ever [mailto: ivar4ever@gmail.com] Sent: sreda, julij 04, 2007 10:21 To: Subject: [vprašanje ali komentar od EDAboard.com] Povpraševanje: Re: M-Tech/MS skozi izobraževanje na daljavo Hi Kiran, me zanima, seveda VLSI / Embedded Systems PG skozi VTU. Prosim, pošljite mi več podrobnosti je v zvezi. hvala vnaprej ivar4ever@gmail.com

hi Zanima me PG seveda v VLSI trenutno delam v VLSI domeni ... v Noida Prosim, pošljite mi podatke o institucijah, ki ponujajo izobraževanje v oddaljenih M. TECH VLSI

Hi im iz Gujarat .. Ali je mogoče Kiran, da to storijo seveda od tukaj?

Hi Dharmesh & Geetha, To ni program za izobraževanje na daljavo, vendar Course Part Time. Moraš biti pri 40 km od kolegija, ki ga vpisujejo. Na zdravje, Kiran

Hi Kiran, Najlepša hvala za informacije, ki ste jih posredovali o VTU. Poskušal sem odpreti URL "http://pgcet.vtu.ac.in/", vendar ni mogel odpreti. Ali bi mi lahko pomagal pri pridobivanju informacij o PGCET 2008. Ne vidim nobenih podrobnosti o tem na "http://vtu.ac.in/" tudi. Sem naredil MCA in želite storiti M. Tech v računalništvu in inženiring v času dela. Delam v Bangalore. To bi bilo super, če mi lahko respod ASAP. Hvala, Krishna Kumar Sinha

To lahko storite m.tech v različnih gnid IITs in drugih visokih šol engg Govt

Hi, lahko U sami vpišejo s manipal uiversity. Nudijo MS v vgrajenih, VLSI, Software sistemi itd moraš udeležiti vikend razrede. U lahko še naprej ur izobraževanja, ko se u preusmerila v Chennai ali Hyderabad kot manipal center univerzitetnega študija se tam nahaja tudi

Hi rajeshkumar123 , lahko prosimo, da nas povezava? .. Nisem našel povezavo ... Thanks

Živjo, hvala človek .. Ali kdo lahko zaprosi za ta predmet ali le podjetja guys (IBM, TI, Infineon, itd ..)?. Jaz sem živi v Noida. Kumar

hi Kumar, mora biti U delovnih ur in družba mora zagotoviti soglasje pismo

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back