@ ltium Designer v6.9 večkotnik očistek problem

Z

zementmartin

Guest
Zdravo,

Imam problem s @ ltium Designer v6.9.I dicussed problem z mojim sotekmovalce, vendar mi nihče ne bi pomagal s tem.In upam, nekdo tukaj bi lahko pomagal jaz.

I ustvarili očistek pravilo za moje GND večkotnik z naslednjimi vnosi:
First Query: InPolygon
Drugič Query: Vse
Različnih mrež Samo
Minimalni Potrditev 0.2mm
Prednost tega pravila:
1. (najvišja)

Problem je, da je razdalja med progo in poligon se 0.25mm in 0.2mm ampak ne razdaljo med vsemi drugimi predmeti, je pravilen, na primer med pedalom in večkotnik je 0.2mm.It
doesnt zadevo kakšne vrednosti sem izbral za očistek je vedno 0.05mm višje med tirom in večkotnik.Poskušal sem 3mm nato 3.05mm, če izberem 0.3mm potem je 0.35mm (samo med progo in poligon, vse ostale razdalje so pravilne).

Jaz strjena lava najti možnost, ali je pravilo, da je odgovorna za napako.

Kakšna ideja, kaj lahko poskusite rešiti problem?

Hvala za vašo pomoč

naravi zadeva

Samo poskušajo ukrep je natančno to ne zgodi v @ ltium da ne snaps z robom tirnice.
vaš razlika tako majhna, tako da bi bilo mogoče.
poskusite zmanjšati omrežje in kot ponovno izmeri razdaljo.

Zdravo,

to prav, sem že izbrala zelo fine omrežje za mesure razdalja vendar je definitivno razlika.Mimogrede, vi dont so za merjenje je lahko vidite tako, da preveč.Naredil sem screenshot in poudaril eno od skladb.Kot lahko vidite na sliki vrzel postane tanjša na točki, kjer se konča skladbo.To nima nič opraviti z večkotnik urezane območje med blazine.Če odstranite urezane področje njene enak rezultat.

hvala za tip

Zdravo zementmartin,

Kakšna druga pravila imaš v "Design>> Pravila>> Električni>> Potrditev"?Jaz sumničiti je
tu druga pravila, da je nasprotujoča.Poleg tega, kaj ste ga nastavili v "Nastavitve>> PCB Editor>> Splošno>> Metrične Precision"?

Če je lažje za vas, lahko prihranite električno pravili, zip ali rar njih, in jih priložite svoj post.Saj ne, da ga izberete s pravili iz členov Design okno,
z desno kliknete in izberete "Izvoz" na desni klik menu.

Pogledala sem pozorno na krovu tukaj, in jaz ne vidim nobenih navedbo problem podobne vašim.Obstajati mora nekaj, kar je v vaših nastavitvah, ali s svojim vozilu, da je to povzročilo.

Boljše kot le pravil, če lahko, zip ali rar PCBDoc vašo datoteko in PM mi, bolan 'življati a pogled uporabo mojega setup, in vidim, če sem mogoče prepoznati vira problema.

House_Cat

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back