LTE downlink simulacija

U

umarqazi

Guest
Hi Guys, rabim Simulacija LTE downlink razporejanje ... glede moje zadnje leto projekta. Simulacija je lahko v NS2 ali MATLAB. Prosimo, kakršno koli pomoč bi bilo veliko uvaževati. moj e-poštni naslov je umarqazi@hotmail.co.uk zadeva, Omar

Zakaj bi nekdo samo vam simulacijo? Pojasnite, kaj ste pokriti in kje imate težave, tako da sem / vam lahko pomagamo nad njimi pridejo

Hi, hvala za odgovor. pravzaprav nisem zelo seznanjen z NS2 ali MATLAB, kot Queen Mary univerzi v Londonu ne daje nobenih napotkov na simulatorju softwares. O moj projekt, sem končal ozadje poglavja, sem študij, povezanih dokumentov, ki je zelo težko najti ustrezen dokument o "LTE Downlink razporejanje z OFDMA". V teh dokumentih, sem ponovno proizvajajo rezultati simulacije. Res nimam pojma, kako priti do rezultatov simulacije za celo preprost scenarij: če eno bazno postajo oddaja za nekaj postaj Mobile? potem sem moral preseliti v zapletenih scenarijev, sem prebral nekaj vaje na NS2, ampak mislim, da ne bodo mogli storiti, zapletenih scenarij za to, ker sem res ni dober programer, n pa je toliko kodiranje v NS2, coz samo ukaz / script temelji. kakršno koli pomoč bi bilo zelo cenjen! Počakal bom za odgovor. S spoštovanjem, Omar

hi guys mi lahko poąljete kodo za LTE kodo downlink matlab? zato, ker delam moj projekt na tem področju, in nisem dovolj pameten v matlab tako da bi u pomoč prosim

hey guys, preverite "3G Lab Evolution - LTE Orodja in Blockset" LTE fizično knjižnico plast simulacija z najstrmejši vzpon. Orodjarni lastnosti za opravljanje funkcije, kanalsko kodiranje / dekodiranje in modulacija / demodulacijo poslih za izvedbo popolni fizični sloj oddajno / sprejemna predelovalni verigi, od prometne poti in informacij o nadzoru za OFDM in SC-FDMA moduliran valovne oblike. Prejemanje so ponudbo modelov za povrnitev prenesenih signalov ... razveseliti, rb

Živjo, delam na razvoju LTE vala, generator, kot na 36,211 in je imelo težave z razumevanjem vir kartiranje PHICH kanal. Kdo tukaj s tako strokovno znanje?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back