Looking for Step Attenuator oblikovanje

C

cmosbjt

Guest
Zahteva: 1. MESFET stikala (opomba: NE CMOS) 2. Koraki 0,5, 1, 2, 4, 8, 16 dB 3. Mala Skozi dušenja <1.6dB (do 2 GHz), <2 dB (do 3 GHz) 4. Bandwidth, 700MHz ~ 3 GHz ali celo višje 5. Dober korak ravnosti <+ / -5% 6. Hitro preklapljanje čas (90% poravnavo) <1uS sem, da je to zelo izziv design, iščem oblikovanje reference, papir, ali patent ... Vsak vhod je dobrodošel. Hvala.

Imam zelo dobro zasnovo, vendar morda ne bo izvedljivo za vas. To bo nad delom okoli 1GHz, če ste zares potrebujejo do 700 bi lahko dobil, ampak ne vem, kako slabo bi se vaš izgubami. To je vse, GaAs, pogled na stikala ma-com delajo dobro 1-6 GHz z 0,5 db - 1dB izgubami. Potem ste jih preklopite na različne uporovne moč delilniki (zelo enostavno do približno 5 GHz). za nad 1GHz bi lahko zadel svoj pečat na izgubo vstavitvijo, vendar jih do 700MHz bi jih bilo težko, če že ne za stikalo čase lahko uporabite elektromehanske in to bi bilo zelo enostavno zasnovo. Dovolite mi, da vem, če želite, shematski tega.

[Quote = b4bb4ge] Imam zelo dobro zasnovo, vendar morda ne bo izvedljivo za vas. To bo nad delom okoli 1GHz, če ste zares potrebujejo do 700 bi lahko dobil, ampak ne vem, kako slabo bi se vaš izgubami. To je vse, GaAs, pogled na stikala ma-com delajo dobro 1-6 GHz z 0,5 db - 1dB izgubami. Potem ste jih preklopite na različne uporovne moč delilniki (zelo enostavno do približno 5 GHz). za nad 1GHz bi lahko zadel svoj pečat na izgubo vstavitvijo, vendar jih do 700MHz bi jih bilo težko, če že ne za stikalo čase lahko uporabite elektromehanske in to bi bilo zelo enostavno zasnovo. Dovolite mi, da vem, če želite, shematski tega. [/Quote] Da, prosim pošljite mi, hvala

Naj vas prosimo, da delež v forumu? Če ne prosimo, pošljite mi preveč.

Kaj pa linearnost? pravzaprav sem oblikovanje CMOS Prigušnik za širokopasovno uporabo, linearnosti je velik problem, ko visoko dušenje je treba, kot 36dB ...

Na tej ravni dušenja je odvisna od topologije, ki se uporablja.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back