Looking for Solid State Relais .....

Vse naprave omenjeno tukaj ar počasi ... PVT412 je na turno od 2 ms. Rabim 50uS. Kdo so shematično o tem, kako se pridobi polprevodniški rele?

PR26MF21NSZ Proizvajalec: Sharp Microelectronics v Ameriki Vhod Naprej tok: 50mA (največ) Reverse napetost: 6V (največ), Output ON-state tok: 600mA (največ) Peak OFF-state napetost: 400V (največ) Ton : 50us (največ) Mimogrede, ali vas motilo, da delite svoje vloge? Verjetno druge naprave se lahko uporabljajo za nadomestitev polprevodniški rele.

Naprava iščem je Solid State Relay (ali enakovredno vezje), ki jih je treba optoisolated in končna stopnja mora: - imeti Turn On Time iz 50uS max - imajo Turn Off čas 150uS max - ko je rele izklopljen mora biti sposoben, da so 50V trought dva izhodna pin - ko je rele vklopljen mora imeti max padec napetosti 1.1V med izhodno zatiči Napetost za upravljanje je DC (0 -> 50V) in unipolarne. Vsaka pomoč?

BGA, ki sem priporočljivo, PR26MF21NSZ, od Sharp Microelectronics v Ameriki, bi ustrezal vašim uporabo. Ker boste za uporabo "SSR" za uporabo DC, tukaj je alternativa: "optični sklopnik + MOSFET" se lahko uporablja za vašo aplikacijo preveč. Obveščamo vas, da bi lahko stikalno frekvenco optični sklopnik in MOSFET se navzdol do "nano-sec". Poleg tega MOSFET ni problem za ravnanje 100mA na državni tok in 50V blokiranje napetosti. Padec napetosti preko možganov / vir najsodobnejših MOSFET je manj kot 1V.

Ali mi lahko poveste shematični primer, da se zavedaš, z MOSFET ...

Preverite prilogo. Prosimo, upoštevajte, da se vezja prikazana v priponki velja le za LOW-SIDE preklapljanje uporabe.

ZANIMIVO .. Ampak moram simulirajo TH CIRCUIT. KJE NAJDETE PSPICE VZOREC FOD2200 IN FDG361N? AT FAIRCHILD.COM ne obstajajo.

Za FDG361N, si oglejte naslednje strani: Za FOD2200, ne obstaja model, na voljo v spletni strani Fairchild. I, vendar pa so nekaj predlogov, kot sledi: 1) V shemah, FOD2200 deluje kot stikalo. Torej, po mojem mnenju nam ni treba imeti točno model. Verjetno bomo lahko nastavite čas vzpona tipičnih stikalo za prilagoditev značilnosti FOD2200. 2) Menim, obstaja še veliko drugih modelov optični sklopnik v knjižnici PSPICE. Lahko se vam lahko izberete tistega, ki je blizu FOD2200. Lahko poskusite Optospojniki od Agilent kot nekateri Optospojniki Agilent's imajo zelo visoko hitrost prenosa.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back