C
crunch
Guest
Ok, bom post to vprašanje še enkrat. Zadnjič, ko sem objavil to nisem mogel dobiti shemo za vezje, da sem lahko uporabite, da je bila preprosta. Mogoče ga ne želijo ta stvar toliko stvari, bo to pomagalo. Ne poznam dovolj, zdaj delati z ant etc PIC je to treba dokaj preprosto vezje, ki bi verjetno uporablja 555 ali takšne, ki razumem malo. Zdaj ne bom, da to storite preveč stvari naenkrat. Tukaj je tisto, kar rabim. 1. Imam majhen motor, ki je usmerjen 6 voltov DC. Brez obremenitve je približno 65 miliamperov toka in z obremenitvijo lahko dobim do okoli 90 miliamperov toka. Imam tipk in recimo, da želim vodil naprej in sedel poleg tipk. Sem push gumb in gred motorja obrne 1-krat in se ustavi, dokler se naslednjič, ko se potisne gumb. 2. Isti scenarij, razen motor teče za 30 sekund in se ustavi, dokler se gumb potisne še enkrat. 3. Isti scenarij, razen ne preklopite na push. Motor deluje le za 30 sekund in ustavi za 1 uro in naprej ponavlja isto stvar. Vsaka pomoč je zelo cenjeno. Hvala, Mike [/img]