Looking for knjižnica UNISIM za Active-HDL

R

R2_artur

Guest
Pozdravljeni, uporabljam Active-HDL (ALDEC) 7.2 Student Edition in imam problem z unisim knjižnico. Ne morem posodobiti knjižnico modul iz aldec spletne strani, ne vem zakaj. Napaka masaža - Niste 1643/02/07 verzijo, vendar sem 1644/07/02 SE in so nekatere težave, tako da sem zares potrebujejo datoteke s unisim knjižnico. Lahko bi ga naložite, da me ali morda imaš na koncu projekta s uart16550. Thx:)

preprosto bi bilo naložite neposredno iz Xilinx. ali se mi ur mail id

@ Rsrinivas thx veliko, sem poslal e-mail, da si z malo vprašati, ali morda nekaj drugih uporabnikov, je dobil *. lib datoteke iz unisim knjižnice, saj brez tega glavo datoteke nisem mogel atach knjižnico Aldec. Moj e-mail: kjik2.r2 (at) gmail.com Thx.

Pozdravljeni, imam nov problem in potreba po novih rešitev:) komponenta LUT4 - sinteza translate_off generično (INIT: bit_vector: = X "16"), - sinteza translate_on vrata (O: od std_logic; I0: v std_logic, I1: v std_logic, I2: v std_logic, I3: v STD_ULOGIC); end komponente; atribut INIT: string; atribut INIT za mux1_lut: oznaka je "E4FF", začeli - 8-1 multiplexer za pretvorbo podatkov, vzporedno s serijsko mux1_lut: LUT4 - sinteza translate_off generičnih map (INIT => X "E4FF") - sinteza translate_on pristanišče zemljevid (I0 => bit_select (0), I1 => data_in (0), I2 => data_in (1), I3 => Tx_run, O => data_01) in prevajalnik --- # Error: ELAB1_0020: kcuart_tx.vhd: (227, 0): Vrste se ne ujemajo za generično "INIT". Kaj je narobe?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back