Looking for fabricators PCB, ki bo na voljo v ZDA

F

felis_CO

Guest
Pozdravljeni, rabim ponudbo za izdelavo PCB. To je 1,5 "za 1,5", 2 plasti, 8mil sledi, 8mil potrditev. Rabim, da bi 100 izmed njih. Prosim, daj mi svojo ponudbo, kot tudi čas obtoka in ladijski promet odgovoren in čas v ZDA. Hvala, Oleg.

Hi, Felis, kaj ur EAU tega foruma? Kako v stik z vami? Jaz sem prodajni zastopnik proizvajalca PCB na Kitajskem.

Felis, nam pišite na team (at) tom-ic.com! Bomo našli sporazum zagotovo :) Na Tom-IC dobiš eno brezplačno kopijo o vsakem naročilu PCB (katero koli površino in poljubno število plasti) dajo pred koncem februarja 2008. Za vaše PCB prototipi , poskusite z http://www.tom-ic.com/index.php?cPath=22 . Za vašo delov lovske , le poskusite naše BOM storitev http://www.tom-ic.com/bom.php Upam, da to pomaga, Tomic ------ ------------------------------- že uspešno delo s številnimi podjetji, inženiring šole, roboti klubi, itd www . tom-ic.com Vaš zanesljiv partner prototipov.

Pozdravljeni, jaz sem Sudhir iz Indije. Ali imate shematskimi / Gerber. Če imate le shematično, lahko načrtovanje tiskanih vezij. Cene so odvisne od količine, ki jih Shiping Speed pošti EMS ali intl kurirske mi sporočite svoje zahteve. hvala Sudhir

Ali kdo ve, kje lahko dobim PCB, izdelane v Indiji (Delhi po možnosti), če jim dam shematičen? Jaz sem konjiček in samo iščejo nekaj desk. Vse komponente so skozi luknjo.

[Quote = Ivar] Ali kdo ve, kje lahko dobim PCB, izdelane v Indiji (Delhi po možnosti), če jim dam shematičen? Jaz sem konjiček in samo iščejo nekaj desk. Vse sestavine so skozi luknje [/quote]. Contact www.united77.com za ponudbo. Ti temeljijo na Mangalore in ladje po vsem svetu. Še en kos nalogi, sprejetih za eno stran. Sem redni gost od 3 let.

Pozdravljeni, rabim ponudbo za izdelavo PCB. To je 1,5 "za 1,5", 2 plasti, 8mil sledi, 8mil potrditev. Rabim, da bi 100 izmed njih. Prosim, daj mi svojo ponudbo, kot tudi čas obtoka in ladijski promet odgovoren in čas v ZDA. Hvala, Oleg.
PCB cena velik popust ... ... .. Base cenik za 1-8 plasti prototip 2layers 4layers 6layers 8layers Tolal prostoru enega modela (c ㎡) 1000 CM Sq Osnovna cena (USD) 75 150 270 450 2layers (FR4 HAL) majhne količine, srednje količine le 80 (USD) / ㎡

Circuits Wintak je specializirano za proizvodnjo visoko natančnost in zanesljivost 2-24 plasti PCB, vključno z HDI, aluminij vezja, vezja visoke frekvence, težka baker, debela zlata, itd Smo bili certificirani z UL, ISO9001: 2000, ISO14001, in TS16949. Za več podrobnosti, prosim e-mail me na Carson.xi (at) wintakpcb.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back