Listine o gradbenih TV descrambler za kabelsko TV v ZDA

Misli se lahko 3chip design zlahka downscaled za oblikovanje 2chip (o; Sheme in viri kmalu bodo (o;

3chip design je bil uspešno downscaled da 2chip design (o: Sprašujem se, zakaj nihče ne bi poskušal pred ...

Ali kdo ima mehko za descrambler (za pic16f84), če je sistem PAL in pretvornik tip Tocom 5506

Tukaj frist različica 2-Chip design descrambler (o; Ali ni bil testiran novejše krmilniki Microchip s hitrejšo primerjalnih ... shematskimi temelji na različici 16C622-JW sem imel ... Uživajte (o;

Ehhhmmm? Ali ne vidite povezave zgoraj descrambler strani? Tam boste našli pojasnila ... Ali pa samo iskanje "SSAVI, 3-chip" itd .. (O;

Živjo, sem preveril vaše 2 chip descrambler circuit.What se razlikovanje med 3 in 2 descrambler chip čip descrambler. Kako bo vaš krog zaklepanje video signal? Ko je zaklenjena bomo lahko videli vse kanale, ali moramo določiti za vsak kanal? Ni tuner v vašem vezje, zakaj sem vprašal to Que? Prosimo, odgovorite, ali na naslov: thalukku@yahoo.com Hvala.

Nekdo ima razviti podobne descrambler v Braziliji? Hvala, Gorkin

Moj dober prijatelj, smo v dobi digitalnega premešavo sistem, analogne descraambler ne bo delovala.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back