Listine o gradbenih TV descrambler za kabelsko TV v ZDA

Y

yhk

Guest
Ali ima kdo kakšno literaturo o oblikovanju tv descrambler za kabelsko televizijo ZDA. Vezje bi bilo lepo. Mislim, da sinhronizacija signal se odstrani, kaj lahko naredim, da ga rekonstruirati nazaj? kakršne koli ideje? Hvala

Hi Obstajata 2 delov na dekoder. Kanal za izbiro in descrambler. Dobiš, kar ste ga plačali za, tako selektor ve, kaj se odpre ali zapre. Če izberete zaprt kanal, bo verjetno utripa in reči Ne Ne kolega. Easyest stvar je kupiti najcenejši izbiro kabla, lahko najdete, le tiste, ki postane kanal in ga dal ven na kanalu 3 ali 4. Potem povežete Rezultat tega dumy na vaš selektor. Postavite svojo izbiro na kanalu 3 ali 4 in uživajte. Mislim, da mora biti dovolj neumen, da ne bo obvestila. In kanala mora 3 ali 4, veljavna (open) eno, tako da jo bo vdirajo lepo za vas. Vendar pa morate uporabljati zelo neumna selektor. Uporaba videorekorder bo notdo, saj poskuša rekonstruirati manjkajoče h / v signale. Prav tako lahko reprogram eeprom v vašem sprejemniku, ali samo rezani črto, ki prazne descrambler. Obstaja veliko rešitev ... poskusite astalavista.box.sk

Mislim, kaj res želim je descrambler del. Znam projektiranje in gradnjo kanala selektor dokaj enostavno. Hvala nekako

HI ... Pojdi h ** p: / / peque.metropoliglobal.com / Forum določenem CLAN / index.php viewcat = 5

Iščem severno kabel Ameriki dekoder pcb mehke itd. poln stvari

Kdo ve, je bilo sem našel zamenjavo za CD2240 in CA3126E za TV descramblers

Mislim, da CD2240 je Harris čip. Preverite Digikey, (upam, da ste v Severni Ameriki)

imajo tudi pogled na naslednji link h ** p: / / www.netzagent.com / freetv / intro.htm ali h ** p: / / www.freetv.notricks.de

Če boste za izgradnjo krovu sami, jaz bi pic pristop. Sem jo prvič sinhronizacija PLL barvno počil regenerator tokokrogom iz serije knjige Graf je TAB in nato pic zgodnji 3 * chip Rešitev, ki temelji h ** p: / / members.rotfl.com / dturner /. Spomnim se, da bi morali igrati z AGC cap sprejemnik moj VCR, ki je bil vrsto bolečine, ampak jaz bi mislim, da je bilo to rešiti z danes. Po druženju z njim, sem ugotovil, da je pomembno le kupiti poceni ca * ble december * oder polje (mnoge od katerih imajo pic rešitev). Škatla je lepo, ker ima sprejemnik in video / avdio in kanal 3 / 4 izhodi. Good Luck

fsiuru, i like to stran, ampak, če je tvoj ..... jaz bi rad, da nadaljuje svoje dobro delo in ne PAL signal del. Hvala

Torej ... pravkar začel PAL PIC projekta, kot tudi tukaj, na Finskem, saj vse več ljudi tukaj v našem podjetju dobili Kabelska TV-doma (o; Upam, da se vzorec VCXO ta teden od jauch.de, ki je dejal, da delo popolnoma (o, z normalno XTAL vezje dobiš res dobro sliko za TCM / Cartoon in Cinema1000 drugi so valoviti slike in nekaj svetlejše delov v sredini slike teh kanalov ne dajejo sliko, sploh če z njimi krmimo.. . z VCR Think PIC mehko potrebam nekaterih skandinavskih posodobitve (o, ostanite z nami (o;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back