Linearne diferencialne enačbe Reševanje uporabo opamp

R

RollingEEE

Guest
Hi, mi lahko pomaga. Daj mi vezje diagram z uporabo opamps in pasivnih elementov, pomagal rešiti v (t) d ³ v / dt ³ + 2 d ² v / dt ² - 4 dv / dt + 2v = U (t), kjer je napetost U (t), ki, čeprav nekateri generator . začetno danih razmerah: v (t = 0) = 0; dv (t = 0) / dt = -2 d ² v / dt ² = 3, pri t = 0

Morda lahko preoblikujejo te diferencialne enačbe časovno domeno Laplace s-domene za pridobitev delovanje sistema prenosa, tj. U (s) / V (s) = s ^ 3 +2 s ^ 2-4s +2. Zdaj, opravilo, ki ga mora izvajati je oblikovati sistem za uresničitev tega TF uporabo avtive vezij. Lep pozdrav! - San

Ali mi lahko poveste kateri koli primer / tutorial za izvajanje takega stika?

Ti naj bi integrator, seštevalnik, odštevanje vezja iz opamps.

[Quote = leohart] našli urself linearno ciruit učbenika analiza [/quote] ha ha zelo smešno, imam Hayt Kemmerly Durbin, Boylstad, Coughlin in Driscol

Mislim, da moraš to storiti z integratorji, saj razločevanja so brez vzročne (torej ne morete računati na izvedene v realnem času). Če lahko nastavite začetno stanje, in imajo 3 integratorji, se zdi, kot bi moralo biti dosegljivi. Moral bi si nekaj knjig o analognih računalnikih

Poiščite nekaj o analognih računalnikih. To je zelo stara zgodba in dobro znana v 60-ih letih.

Ti naj bi uresničitev stanj te diferencialne enačbe. S svojo relization lahko njeno izvajanje uporablja le integratorjev, seštevalnikov in obračanjem ojačevalniki. To je vse. Jaz vam poslali Kratka obvestila o analognih računanja. Jaz priporočam knjigo za več insigth te teme. Knjiga je linearni sistemi, ki jih Kailath.

eden od analognega filter tehnika je enačbo stanja, ki se lahko izvajajo z uporabo opamp, vendar morate spremeniti tour enačbe v prostoru stanj enačbo mislim

hej da Laplaceova transformacija iz enačbe ... u ll zaslužiti enačbe domeno ... to eqation u pisati v std za n pripravi coressponding pasivne komponente kot kondenzator za 1/s...etc ll u dobite idejo o tem, kako vezje izgleda ..

ah, kako lahko prenesete to knjigo, me zanima zamisel o analognih računanja ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back