LED zaslon za gearindicator

Hvala Ante, za vse pomoči. Jaz zelo cenim. Ali je anode gor in katodo do minus (negativno) na kondenzatorja (kot sem narisal)? Prav tako ni nobenih, razen electrolyt capacitators, ki upravljajo s 100 mikro farad? Prav tako naj uporabljam 16 V ali 25 V? 16V 100 uF pa ročaj 160 mA max rms. 25 V ročaji 190 mA rms. Bom, da stvari rabim, in začeli graditi prihodnji teden. Bom spremljala projekt.

Pozdravljeni, jaz sem WAYYY za eveyone na tej strani, vendar sem hotel narediti projekt, podobne vašim in mislil, da sem morda lahko dobili pomoč. Želim zgraditi preprost 7 segment, 2-mestni LED disply, ki se lahko zaporedje navzgor ali navzdol. Lepo bi bilo, da bi lahko skočil do vpisali-in številko prek. daljavo (kot tv na daljavo), vendar ni nujno. Našel sem 5 "LED enot z mesta ste povezani v eno od vaših odzivi (Nemčija?) 5", bi bilo kot nalašč za moj projekt. Am I, ki skušajo reševati nekaj, kar prevelika za začetnike? Vsaka pomoč je uvaževati.

Da, to je elektrolitski kondenzator, kar potrebujete (25Volts je najbolje, 16V je nekoliko nižji v avto) in pozitivni strani je treba povezati z bazo tranzistorja (točki R1 in R2 ustrezajo) in negativnega na negativni (- ). Jaz ne vidim nobenega polariteto na risbi v zvezi kondenzator. Good Luck Nikke!

Hvala Ante! Slike bo prišel. Jaz bom začela gradbena naslednji teden.

Sem prišel z stvar. Mogoče sem želite uporabiti drugačen prikaz, manjši. Uporablja samo 4 V na segment in 10 mA na segment. Kaj naj uporov uporabim potem? Ali moram spremeniti ničesar drugega kot upori, za segmente?

Morate swap do 1000-Ohm (1kOhm) upori. Vse ostalo naj deluje tako, kot je. Predvidevam, da ta novi zaslon je tudi skupno katodo tipa. Ante: roll:

Ok. Za piko naj uporabim 1,2 k, pika uporablja 2 V? Ja, njeno skupno katodo preveč.

Kako bom zgraditi številka Timer shematskimi?? prosim pokaži mi shematski ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back