LDPC software (Matlab) + vsota izdelek algoritem

M

marceleza

Guest
Hi, Jaz sem študij LDPC kode in rabim LDPC programske opreme v Matlab. Ali kdo lahko pomaga? Hvala!

Hvala lepa. Ampak, v resnici, sem te datoteke že ... Regards

Tukaj je nekaj kode sem razvil za LDPC. Vsi izmed njih so za težko odločitev bit-flipping algoritem. Upam, da to pomaga. Bom posodabljanje kode od časa do časa. Obiščete lahko [url = http://manokan.wordpress.com/2007/06/12/my-matlab-codes-for-ldpc/] povezava tukaj [/url] za posodobitev

tako veliko, kar je dovolj za nov prišlec tega področja

Povej mi en najboljši vir za prepričanju propogation dekodiranje za LDPC. Ali je bit-lahkota bolje ali prepričanja propogation.

halo jaz sem tudi delo na prepričanju razmnoževanje algoritem za kode ldpc, lahko kdorkoli pomoč mi, da bi našli nekaj vzorčnih kod o razmnoževanju prepričanje, po možnosti napisano na matlab? Thanks

Bi lahko kdorkoli pomoč mi najti nekaj programske opreme, ki je o končnih geometrij temelji LDPC kod? Sem nekaj zmede v kodiranje algorim.

Večina Matlab kod jelka LDPC na spletni strani so namenjeni za kanale Gaussova. Jaz sem zmeden, če je mogoče uporabiti isto kodo več kot nekaj izginja poti, pa tudi? Če ne, od tistega, kar je treba spremeniti tako, da lahko kodo za AWGN uporablja več kot zbledela kanalov, kot Rayleigh. prosim kažejo ..

yes Seveda spremembe hrupa enačbo v kodi za bledenje channle vam želim veliko sreče

[Quote = bestyang] tako veliko, kar je dovolj za nov prišlec tega področja [/quote] bit-flipping je lažje za nov prišlec

lahko naložite Matlab kodo za EG in PG ldpc kod (Shu lin knjiga).

lahko kdorkoli pomoč mi jasno tukaj ... Mi lahko ustvari Fixed matriko velikosti LDPC uporabo matlab zelo enostavno npr 32.400 * 64.800 .. Kaj pa, če hočem spremeniti dim mojega Matrix .. recimo 100 * 200 .. kdo kakšno idejo. redka matrika pomaga bit, ampak Matlab daje errror rekel, da ga je nekaj, kar b, kot je opredeljena v GF (2 ).... me spravlja ob živce ... kdorkoli izročiti mi idejo in kodo ali karkoli ......: cry:: cry:: cry: hvala vedno ..

Elo .. am študent preveč .. Delam moje zadnje leto projekta na ocenjevanje sistema GSM, ki uporabljajo LDPC codes.Am niso dobili graf slap za BER! Kaj mi lahko predlagaš?? Hvala

Prosim, da mi odgovori hitro .. i treba predložiti nekaj grafov in branja, da nadaljuje svoj projekt. Hvala [size = 2] [color = # 999999] Dodano po 4 minutah: [/color] [/size] [quote = khaldoon99] Zdravo sem ga preveriti, da je delo zelo dobro [/quote] Kateri je tisti, ki sem teči prvi? ?? Ker ko teče Encode.m, am prejemam neveljavne in smeti vrednosti BER etc etc ... in prosi me nekaj vhodov, ki sem ne, ne vem, kaj so spremenljivke za .. Ni nobenih pripomb. Am dobili nekaj težav, ki jih lahko prosim pomagajte mi ... Obstaja undefined spremenljivk v drugih mfiles preveč ... Hvala vnaprej

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back