Konfiguriranje Autorouter Electra?

M

mbed

Guest
Imam nekaj majhnih in nekaj velikih plošč lil na poti za svoj izdelek. Jaz ponavadi raje pot roko, vendar je zaradi kratkega časa in sredstev bi želel, da preizkusite autorouters. Imam prišli v ožji izbor Electra in freeautorouting.net. Našel sem freeautorouting.net enostaven za konfiguriranje, vendar ni dobil pričakovane rezultate in ne ni dovolj sofisticiran. Electra zdi, da je zares prefinjeno autorouter in imam težave pri razumevanju pravilne nastavitve za usmerjanje moje delo. Želel bi imeti tutorial (ne Quick Start), da natančno razumejo nastavitve konfiguracije ELECTRA. Jaz sem z uporabo Eagle za moje PCB načrtovanje in izvoz DSN datoteko.

Zakaj ne uporabljate Eagle autorouter ali ste jo poskusili? Keith.

Jaz bi priporočal, da uporabite izraz "interaktivne usmerjanje" in ne "autorouting", cos, če AutoRoute krovu, kot ste našli od svojega prvotnega sojenja, ne boste dobili reulsts ste pričakovali. Moraš split design v odseke poti in vsak po pomembnosti, bo to vključevalo ročno usmerjanje ključnih mrež, dokaj pogosto. Grobo vodilo je: 1: Power in Ground 2: Kritično mreže, ure itd, pogosto bolje manualy preusmerjeni in fiksnimi 3: od točke do točke SMD, zelo preproste signale, ki gredo iz ene v drugo pad, odvisna od umestitev. Hiter usmerjevalnik pass enostranski z dovoljeno brez vias in zelo malo truda. 4: Avtobusi in dolžino ciritical poti, vključno z dolžino ujemanje. 5: levo overs, to je brez kritične signale. 6: Ročno očistite

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back