Klima ni Colling dovolj

D

donrigor

Guest
kaj so razlogi, zakaj airconditiioning enota ne daje dovolj kul tudi, da je postavljeno iin je najnižja temperatura?

Tam bi lahko veliko razlogov:: 1) je Air filter zagozdeni 2) Low plin stopnja 3) Uparjalnik plavuti r zagozdeni 4) Dirt v kondenzatorju plavuti 5) Fans r teče pri nizki hitrosti 6) zdrobljen izolacijo na progah sesanje in razrešnice 7 ) kompresor uspešnost je razgradijo 8) preverjanje Termostatska se dela lep (+ elektronsko vezje) 9) preverite rele, ki sproži kompresor motor ki dela lep. 10 nikoli ne izpostavljajte ur zunanjo enoto kompresor direktno na sončni svetlobi uporabo nekaj sence (po delih tip) in še veliko več. . .

Odlično .... točk, ki jih je treba opozoriti. Guess veste bolje o AC. Keep it up Hameed.

pranam77:: [quote = pranam77] Odlično .... točk treba opozoriti. Guess veste bolje o AC. Keep it up Hameed. [/Quote] thankx veliko

Zdaj imam novo zemeljski plin, peči (96% učinkovitost) in novo klimatsko napravo (zelo učinkovito) nameščen. Moje stare zapravil veliko energije in so nosili ven. Moja vlada plačuje visok popust za njihovo visoko učinkovitost in mi bo prihranilo veliko denarja za zemeljski plin in električno energijo.

[Quote = donrigor] Odlično gospod, hvala to pomaga veliko! [/Quote] ne pozabite, da kliknete na mi je pomagal gumb poleg moje ime

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back