KIEL PRIMERI ZA 16F84

E

eng_ahmed22

Guest
HI ALL I AM NEW IN C ZA mikrokontrolerji, in vem, ASSEMPLY GOOD, sem se odločil, da preklopite na C, ker je močan, lahko kdo POŠLJI ME vzorce WRITED ZA MICROCHIP 16F84A v C. (To bo bolj koristno, če TO vzorcev je bila V FORMAT KIEL C) Hvala veliko AHMED

To je koda za PIC v C z uro realnega časa DS1340, Lep pozdrav

To so primeri uporabe za povezovanje z ds1340 pic, Lep pozdrav

hi i delal na pic 16f877 uporabo c prevajalnik Prepričan sem, to doesnt delo z kiel.it nima nič opraviti z Kielu. u lahko uporabite CCS prevajalnik ali Hitech c prevajalnik za katere je mogoče u dobite na spletu pomoč u morali dobiti da prevajalniki različice i Donn ne če obstaja kakršen koli brezplačno prenesete za to pa lahko u veliko spletnih primerov iz www.ccsinfo.com www.microchip.com , če u potreba več informacij me kontaktirajte na janakiram.sistla @ rediffmail.com

Popolnoma se strinjam z zgoraj odgovor, da je Kiel C got nič opraviti z Microchip mikrokontrolerji

Kiel je v bistvu za ATMEL mikrokrmilniki, kot 89c51 in 89c52 itd in to nima nič opraviti z mikrokrmilniška pic.

za PIC sem recommand vas MikroC od Microelectronika h ** p: / / www.mikroe.com/en/compilers/mikroc/pic/ / /

V primeru, da nekdo poskušal google za Kiel, boste dobili le nemško mesto. Ime prodajalca C-Compiler je KEIL. Keil nikoli ni (in sumim, nikoli ne bo naredil), kaj za Microchip kot ta arhitektura res ni za proizvodnjo dostojno C-zakonika. Keil ne podpira 8051, C166/ST10 in ARM. Bob

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back