Kdo mi lahko pove dostop do Synopsys PRODAJAJO?

M

mami_hacky

Guest
Kdo lahko deli svoje Synopsys PRODAJAJO z mano, samo za en teden? Potem jih bom dal nazaj k njemu. : Lol: (To je pravna post.)

Hej, veliko članov, res ni nikogar, naj povedo, kaj ima z mano?

Mogoče, če ste bolj specifično, kar iščete nekoga, ki vam lahko pomaga. Kaj počnete, je všeč, če želite izposoditi skodelico sladkorja od soseda, prosite za njegovo hišo ključ, tako da ga lahko dobijo (in karkoli drugega želite) kadarkoli želite. : Sm31:

veš velikost prodanih 2002,12? [DATOTEKA] ssd_T-2002.12_common.tar.Z. . . 5. december 08:13 348k [DATOTEKA] ssd_T-2002.12_ssd1.tar.Z. . . . 5. december 08:15 347010k [DATOTEKA] ssd_T-2002.12_ssd2.tar.Z. . . . 5. december 08:14 330370k

kolikor jaz vem, medtem ko niste na mestu id, ne morete registrirati synopsys.com

Seveda je minilo osem mesecev. ELEKTRODA spremembe in tako delamo. Celo ebook oddelek je zaprt. PS: Prodano se posodobi vsake tri mesece ali vsake pol leta. Videl sem nekaj starih različico prodajajo v nekaterih ftp, ki se nahajajo v CERNET.

i ne morejo dostopati, da net več, kje lahko dobim prodati. univerza ima eno, ampak ko hočem ftp jih prenesete, piše "dostop zavrnjen"

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back