Kdo mi lahko pomaga razložiti PID kontrolo?

hai ... U Se dobro razumete pri oblikovanju PID krmilnik. Jaz sem tudi delo na oblikovanju PID krmilnik za nadzor gibanja. To je enostavno theorytically študij, ko pa pridejo k izvajanju pa je zelo težko za osebo, kot sem jaz, ki so novi v programing jeziku. Poskušam, da se razvija s pomočjo Microsoft Foundation VC + + in sem še vedno ne najde vzorec kodo iz neto za uporabo kot referance. Uhm .. Če u imajo izvorno kodo v C # ali C + + ali VC + + za P ali PI ali PID regulator vas prosimo, da priložite tukaj za mene za uporabo kot referance. Imam problem glede kodiranja parametrov v programiranju. Ok ... TQ ... bye .. Agus.

PID nadzor nanaša na treh krmilnik izraz: P: sorazmerni .... P nadzor sam vodi za izravnavo (izhod doesnt doseže nastavljene vrednosti) I: Integral: I nadzor bo odpravila izravnavo ... lahko uvedejo oscilacij D: Izvedeni: D izraz lahko pomagajo stabilizirati sistem, in vendar jih je mogoče občutljiva na hrup običajno uporabljajo v kombinaciji: PI, PID ALI glede na stanje v vsaki izraz ima svojo tuning konstantno .. na primer, da bodo lahko boste povečali del P, in zmanjšati sem del samostojno. jon

agus napisal:
hai ... Ali U razumeti tudi pri oblikovanju PID krmilnik. Jaz sem tudi delo na oblikovanju PID krmilnik za nadzor gibanja. To je enostavno theorytically študij, ko pa pridejo k izvajanju pa je zelo težko za osebo, kot sem jaz, ki so novi v programing jeziku. Poskušam, da se razvija s pomočjo Microsoft Foundation VC + + in sem še vedno ne najde vzorec kodo iz neto za uporabo kot referance. Uhm .. Če u imajo izvorno kodo v C # ali C + + ali VC + + za P ali PI ali PID regulator vas prosimo, da priložite tukaj za mene za uporabo kot referance. Imam problem glede kodiranja parametrov v programiranju. Ok ... TQ ... bye .. Agus.
za vaše reference http://www.pvbrowser.org/pvbrowser/sf/manual/rllib/html/classrlController.html

Poskusite iskati na "PID" v knjigah upload / download del tega foruma. Boste našli nekaj osnovnih pojasnil, kot tudi napredne teme

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back